طبع-و-خواص-غوره-انگور-و-ابغوره-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص غوره انگور و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی

غوره انگور یکی از طع دهنده های ایرانی غذا و خوارک ایرانی است که از دیرباز مورد مصرف کدبانو های ایرانی قرار میگرفته. غوره صفرا بر است و از این رو از غوره انگور و آب غوره برای برطرف کردن مشکلات فصل گرما و تابستان، فراوان استفاده می شود روش های مصرف غوره را می توان بصورت خام، پخته و همچنین بصورت اب غوره مصرف کرد آبغوره با افزایش اسید معده باعث هضم بهتر غذاهای چرب و سنگین می شود. هم چنین افراد مسن که به دلیل کاهش اسید معده به خوبی غذا را هضم نمی کنند، می توانند از این چاشنی برای تسهیل هضم غذای خود کمک بگیرند.

طبع غوره انگور در طب سنتی

بر طبق متون کهن طب سنتی ایرانی اسلامی طبع غوره انگور سرد و خشک است. و در هنگام مصرف بهتر است با مصلحات آن مصرف شود. طبع غوره و آب غوره در طب سنتی یکسان است و شرایط یکسانی دارند. مصرف ان برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است.

خواص غوره در طب سنتی

  • قابض است.
  • در درمان اسهال خونی و گرما زدگی موثر است.
  • حرارت خون و صفرا را کاهش می دهد.
  • تقویت کبد.
  • رفع و جلوگیری از تشنگی.
  • درکاهش چربی خون موثر است.
  • لاغر کننده است.
  • اشتها آور است.
  • در درمان کرم روده موثر است.

بهترین نوع غوره انگور

غوره مرغوب غوره ایست بدون دانه، با پوست نازک و آب دار و رنگ ان سبز روشن است.

مصلحات غوره

غوره در افراد سرد مزاج ایجاد عوارضی می کند از جمله نفخ، تضعیف قوای جنسی، گرفتگی صدا و ایجاد غلبه سردی در بدن. از این رو بهتر است که این افراد غوره را همراه با مصلح ان مصرف کنند. مصلحات غوره در طب سنتی انیسون، انجیر و گلقند هستند.

منع مصرف غوره و آبغوره

افراد سرد مزاج و افرادی که ناراحتی های اعصاب دارند از مصرف آن خود داری کنند.

کلمات کلیدی متن : طبع غوره و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی ، طبع آبغوره و خواص آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی ، خواص غوره در طب سنتی ، خواص غوره تازه در طب سنتی ایرانی اسلامی را می توانید در این متن بیابید.