طبع-و-خواص-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت اردک در طب سنتی ایرانی اسلامی

اردک مانند غاز پرنده ای آب دوست است که از خانواده مرغابی  سانان به حساب می آید. اردک سازگاری بالایی دارد به همین دلیل در همه نقاط امکان پرورش آن وجود دارد. گوشت اردک و تخم آن از فواید و ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در این مقاله به طبع و خواص گوشت اردک در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهیم پرداخت.

گوشت اردک در مقابل گوشت مرغ دارای انرژی بیشتر و همچنین رنگ تیره تری است‌. اردک اکثر اوقات خود را در آب می‌گذراند و به همین دلیل پوستش مقدار چربی زیادی برای محافظت پرنده از سرما جذب می‌کند. چربی گوشت اردک برای بدن بسیار مفید است و افراد زیادی از این چربی در تهیه روغن حیوانی استفاده می‌کنند.

طبع گوشت اردک در طب سنتی:

گوشت اردک دارای طبع گرم است.

گوشت اردک در میان تمام پرندگان گرم ترین گوشت را دارد که از خواص متعددی برخوردار است.

چربی گوشت اردک نیز طبع گرمی دارد و ملین است.

خواص گوشت اردک در طب سنتی:

  • تقویت سیستم ایمنی
  • افزایش طبیعی وزن
  • کمک به تسکین گلو درد
  • تنظیم فشار خون
  • تقویت سیستم عصبی
  • کمک به روان کردن دستگاه گوار‌ش
  • مراقبت از پوست
  • سلامت مو
  • افزایش توانایی مردان
  • جلوگیری از کم خونی

افزایش سیستم ایمنی با مصرف گوشت اردک:

گوشت اردک دارای روی است و از این رو برای تقویت طبیعی سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

بدن برای مقاومت در برابر بیماری ها باید از سیستم ایمنی خوبی برخوردار باشد.

مصرف این ماده به درمان زخم ها مخصوصا زخم های خارجی بسیار کمک می‌کند و روند بهبودی آن را تسریع می‌بخشد.

مراقبت از پوست با خوردن گوشت اردک:

شما میتوانید با مصرف گوشت اردک نیاز بدنتان به چربی را تأمین کنید.

چربی بدن شما بر حفظ رطوبت پوست، سفتی و شادابی آن تأثیر می گذارد.

اگر بدنتان چربی کافی نداشته باشد پوست شما شادابی خود را از دست خواهد داد.

چربی یکی از موارد محافظت در برابر تغیرات آب و هوایی است.

جلوگیری از کم خونی با مصرف گوشت اردک:

آهن موجود در گوشت اردک بخصوص بخش های کتف و بال آن به رفع نیاز هموگلوبین یا همان سلول های خونی کمک به سزایی میکند.

همچنین میتواند از بروز کم خونی به دلیل کمبود سلول های خونی جلوگیری کند.

مصلح گوشت اردک در طب سنتی:

گوشت اردک دیر هضم می‌شود و گفته شده با مصلح هایی مانند:
آویشن، پونه، سرکه، کرفس، زنجبیل و گشنیز خورده شود.

پرکردن شکم اردک با این مواد و پختن آن با روغن زیتون عوارض مصرف آن را کاهش میدهد.

عوارض مصرف گوشت اردک:

استفاده بیش از حد گوشت اردک باعث بروز مشکلاتی می‌شود که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

گوشت اردک از چربی اشباع بالایی برخوردار است که وارد بدن میشود و در آن باقی می ماند.
به همین دلیل مصرف بیش از حد آن باعث انسداد رگ های خونی و بروز مشکلاتی قلبی و عروقی می‌شود.
چربی موجود در گوشت اردک باعث چاقی و ایجاد چربی موضعی نیز می‌شود.

گوشت اردک دارای کلسترول بالایی است.
به همین خاطر مصرف بیش از اندازه آن باعث بالا رفتن سطح کلسترول و چربی خون می‌شود.

درست است که گوشت اردک خوشمزه است و دارای فواید فراوانی است اما مصرف زیاد آن عوارضی نیز دارد که باید مراقب آن باشید.

در مقاله بالا به طبع و خواص گوشت اردک در طب سنتی ایرانی اسلامی و خواص گوشت اردک در طب اسلامی و طبع گوشت اردک در طب ایرانی اسلامی اشاره شده است. در کل به تمام جنبه های مثبت و فواید و خاصیت های گوشت اردک و طبع آن در طب سنتی ایرانی سلامی پرداخته شده است.