طبع-و-خواص-گوشت-شترمرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی ایرانی اسلامی

شترمرغ پرنده ای است که پرواز نمی‌کند و بومی آفریقا و نشخوار کننده است، این پرنده در دسته شترمرغ سانان قرار دارد. در حال حاضر شترمرغ ها بزرگترین پرندگان زنده دنیا شناخته  میشوند و تخم آنان نیز از بقیه پرندگان بزرگتر است. شترمرغ گردن و پاهای بلندی دارد و قادر است با سرعت هفتاد کیلومتر بر ساعت بدود. غذای اصلی این پرنده گیاهان و بی مهرگان هستند. شترمرغ ها به صورت گروه های پنچ تا پنجاه نفری زندگی می‌کنند و در هنگام احساس خطر و برای پنهان شدن بر روی زمین دراز کشیده یا فرار میکنند. در این متن میخواهیم به طبع و خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی ایرانی اسلامی بپردازیم.

در برخی مناطق شترمرغ ها را اهلی کرده و به پرورش آن می‌پردازند. از پوست این پرنده برای تولید چرم و گوشت آن برای مصرف به بازار عرضه می‌شود. شترمرغ ها دارای پرهای سیاهی هستند و انتهای بال و پرهای آن ها به رنگ سفید است اما در شترمرغ های ماده قهوه ای است. نکته دیگر درباره این پرنده این است که سر و گردن آن ها پر ندارد.

مصرف گوشت شترمرغ دارای طبع و خواص خوبی است که در ادامه این مطلب تمام نکات مهم راجع به خواص گوشت شترمرغ را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

طبع گوشت شترمرغ در طب سنتی:

طبع گوشت شترمرغ در طب سنتی گرم و خشک است.

مصرف این گوشت برای کسانی که مبتلا به بیماری های سرد بلغمی هستند مانند: عرق النساء، لرزش، فلج، درد مفاصل، بیماری های سرد رحم و… مناسب است.

با اینکه مصرف گوشت قرمز مناسب دانسته نمی‌شود اما افرادی هستند که به خوردن گوشت قرمز علاقه دارند.

خبر خوب برای این دسته از افراد که به خوردن گوشت قرمز علاقه دارند این است که می‌توانند گوشت شتر مرغ را به جای گوشت قرمز مصرف کنند.

خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی:

  • درمان کم خونی
  • رفع افسردگی
  • کاهش وزن
  • رفع کم خوابی
  • کاهش بیماری های قلبی و فشار خون
  • کاهش استرس
  • جلوگیری از لخته شدن خون
  • سرشار از مواد معدنی‌ و ویتامین ها

درمان کم خونی با مصرف گوشت شترمرغ:

گوشت شترمرغ سرشار از آهن است که مصرف آن برای خانم های باردار و افراد مبتلا به کم خونی بسیار مناسب است.

آهن موجود در گوشت شترمرغ بسیار بیشتر از گوشت مرغ است و تقریبا برابر با آهن موجود در گوشت گاو است.

گوشت شترمرغ با بهترین نوع گوشت گوساله یعنی فیله آن رقابت میکند و از آن به صورت های متفاوتی مانند کبابی و استیک استفاده می‌شود.

گوشت شتر مرغ منبع ویتامین ها و مواد معدنی:

گوشت شترمرغ دارای مواد معدنی ضروری مانند: روی، ویتامین های B1 و B2، منیزیم و نیاسین است.

گوشت شتر مرغ به دلیل خاصیت رژیمی و ترکیبات شیمیایی مناسب اش برای افراد ورزشکار و افراد دارای فعالیت های طولانی توصیه می‌شود.

این گوشت همچنین برای نوجوانان و افرادی که تازه بیماری شان بهبود یافته پیشنهاد می‌شود.

مصلحات گوشت شترمرغ در طب سنتی:

روغن و سرکه به عنوان مصلح های این گوشت شناخته شده اند.
خوردن این مصلحات به همراه گوشت شترمرغ توسط پزشکان طب سنتی توصیه شده است.

عوارض مصرف گوشت شترمرغ:

گوشت شترمرغ دارای طبع گرم و خشک است و مصرف آن برای افرادی که طبع گرمی دارند توصیه نمی‌شود.

گوشت شتر مرغ سنگین و دیر هضم است و بهتر است افرادی که دستگاه گوارش ضعیفی دارند در مصرف آن احتیاط کنند.

برای کاهش سنگینی این گوشت میتوانید در کنارش از مصلحات گفته شده در بالای مطلب استفاده کنید.

اگر به دنبال شناخت طبع و خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی ایرانی اسلامی و فواید بی نظیر این گوشت باشید و یا به دنبال خاصیت های گوشت شترمرغ و یا فواید گوشت شترمرغ در طب اسلامی هستید متن بالا مناسب شما نوشته شده است.