طب شناس
طبع-و-خواص-گوشت-غاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: November 4, 2020

رای به این نوشته: 4.3/5 (491 رای)

غاز گونه ای از پرندگان است که در دسته مرغابی سانان قرار می‌گیرد. اردک ها و قوها نیز جزو دسته مرغابی سانان هستند. به مرغابی هایی که که جزو خانواده مرغابی های وحشی هستند را به نام غاز معروف هستند. غاز ها پرندگان بزرگی هستند که حیاتشان وابسته به آب است. غاز ها می‌توانند در حتی در آبگیر ها و مناطق پرعلف شهری زندگی کنند، اکثر غاز ها گیاه‌خوارند و همچنین می‌توانند آفت کاه ها که محصولات زراعتی هستند را بخورند. در این مطلب درباره طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهیم خواند.

غاز ها از انواع بی مهرگان مصرف می‌کنند اما غاز های محلی از غذاهای مختلف نیز استفاده می کنند.

گوشت غاز ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف آن برای انسان فواید زیادی به همراه دارد، این گوشت از طعم خوبی نیز  برخوردار است.

طبع گوشت غاز در طب سنتی:

یکی از خوشمزه ترین و در عین حال مفید ترین گوشت های موجود، گوشت غاز است که طعم خوشمزه و نزیک به گوشت خروس دارم. البته باید دانست که درطبع نیز نزدیک به گوشت خروس است. گوشت غاز از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و خشک است.

خواص مصرف گوشت غاز در طب سنتی:

گوشت غاز منبع مواد معدنی:

گوشت غاز منبعی از مواد معدنی است که غنی از آهن، مس، سلنیوم، فسفر و روی است.

قابل توجه است که کسانی که مصرف کافی از روی و آهن ندارند بهتر است که از این گوشت استفاده کنند.

زیرا افراد زیادی هستند که بدن آن ها کمبود آهن و روی دارد به طور مثال: یک و نیم تا دو میلیارد نفر هستند که دچار کمبود آهن هستند.

علاوه بر این حدود 17/3 درصد از مردم جهان در معرض کمبود روی هستند.

سلنیوم غلیظ ترین ماده معدنی موجود در گوشت غاز است که این ماده خاصیت فعال سازی آنزیم های آنتی اکسیدانی دارد.

سلامت استخوان ها با مصرف گوشت غاز:

برای حفظ استخوان ها و دندان ها فسفر ماده ای ضروری است. بودن این ماده در کنار کلسیم به قوی شدن بیشتر استخوان ها کمک به سزایی می‌کند.

این عنصر باعث تقویت شدن مینای دندان و لثه می‌شود، علاوه بر این از پوکی استخوان ها نیز جلوگیری می‌کند.

همچنین فسفر موجود در گوشت غاز باعث سلامت قلب و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می‌شود.

مصلحات گوشت غاز در طب سنتی:

همان طور که گفته شد این گوشت دارای طبع گرم و خشک است و برای متعادل شدن طبع باید از مصلح آن استفاده کرد.

مصلحات گوشت غاز عبارتند از: آب انار، فلفل، دارچین و زنجبیل.

عوارض مصرف گوشت غاز:

افرادی که طبع گرمی دارند از مصرف زیاد گوشت غاز خودداری کنند زیرا طبع این گوشت بسیار گرم است و برای این افراد مناسب نیست.

گوشت غاز کالری بالایی ندارد اما مصرف زیاد آن باعث چاقی و اضافه وزن می‌شود.

مصرف زیاد گوشت غاز باعث افزایش کلسترول خون و در نهایت ابتلا به بیماری های قلبی می‌شود.

از خواص مختلف گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی بسیار می توان صحبت کرد ولی از مهمترین اینها می توان خاصیت گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی و فواید بسیاری که از آن در مقاله بالا بیان شده است اشاره کرد. طبع گوشت غاز چیست ؟ یا طبع گوشت غاز سوالی مهم است که در بالا به آن جواب داده ایم.

درمان-خانگی-سردی-معده-در-طب-سنتی

درمان فوری سردی معده و چاقی با طب سنتی+ 10 راه حل برای درمان سردی معده

درمان فوری غلبه بلغم با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان خانگی بلغم با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری غلبه بلغم با طب سنتی + درمان فوری سردی بدن و بلغم با 8 دمنوش معجزه آسا

گرم کردن بدن با تدابیر طب سنتی

گرم کردن بدن بدون بخاری!

طبع و خواص موز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع موز در طب سنتی سرده یا گرمه موز خرد شده پوست کنده|خواص موز یا خاصیت موز|طبع موز

طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات

مزایای-مصرف-نعنا-در-ماه-رمضان

نعنا معجزه ای در ماه مبارک رمضان

روغنی شگفت انگیز برای پرپشتی مو و رفع کچلی|تقویت موها و پرپشت کردن مو

درمان قطعی کچلی وریزش مو

تدابیر درمان غلبه بلغم||

تدابیری ساده برای درمان غلبه بلغم

خواب آرام با دیازپام طبیعی طب سنتی|بهارنارنج یک دیازپام طبیعی برای داشتن خوابی راحت

خواب آرام تنها با مصرف این ترکیبات سنتی+ دیازپام طبیعی