طب شناس
طبع سیرابی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی سرد است یا گرم؟+ خواص + مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

تاریخ انتشار: January 25, 2022

رای به این نوشته: 4.09/5 (503 رای)

به لایه داخلی معده گوسفند و گاو سیرابی میگویند. با سیرابی غذا های متفاوتی میتوان درست کرد که علاوه بر خوشمزه بودن از خواص بسیاری نیز برخوردار است.

سیرابی یک عضو گوشتی مانند از معده گاو و گوسفند است که از زمان های گذشته مورد استفاده مردم قرار میگرفته است.

سیرابی کالری کمی دارد اما ویتامین های زیادی را در خود جای داده است. مصرف سیرابی بر خلاف کله پاچه باعث بالا رفتن سطح کلسترول نمیشود.

سیرابی در مقایسه با گوشت قرمز کالری کمتری دارد اما پروتئین موجود در آن مانند گوشت قرمز، ماهی و مرغ میباشد.

در ادامه با طب شناس همراه باشید تا شما را با طبع سیرابی و خواص و مضرات آن آشنا کنیم.

طبع سیرابی در طب سنتی چیست؟

طبع سیرابی در طب سنتی سرد و خشک است. مصرف سیرابی برای افرادی که طبع گرمی دارند مفید است.

خواص سیرابی در طب سنتی چیست؟

خواص سیرابی برای پوست و مو:

همانطور که گفتیم سیرابی حاوی ویتامین های گروه B، ویتامین A و روی است که فواید بسیاری برای پوست و مو افراد دارد. سیرابی به دلیل داشتن روی سبب تقویت، بلندی و پرپشتی مو میشود. وجود روی در سیرابی از ریزش مو نیز پیشگیری میکند.

روی جزو مواد معدنی است که وجود آن برای سلامتی و عملکرد های بدن مفید و ضروری است. روی به تقویت سیستم ایمنی شما کمک میکند. بدن شما از روی برای درمان زخم و تبدیل کربوهیدرات های موجود به انرژی برای بدن شما استفاده میکند.

خواص سیرابی در بارداری:

سیرابی یک توصیه عالی برای رفع حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری است. این خوراکی خوشمزه به دلیل داشتن ویتامین های گروه ب  است که سبب درمان حالت تهوع میشود.

مصرف سیرابی در دوران بارداری به دلیل مواد مغذی که دارد برای مادر و جنین بسیار مفید است. از دیگر فواید مصرف سیرابی در دوران بارداری میتوان به زیبایی جنین، درمان کم خونی مادر و تقویت سیستم ایمنی مادر اشاره کرد.

مصلح سیرابی در طب سنتی چیست؟

مصلح سیرابی در طب سنتی دارچین، سرکه، گلپر، مرزه و زنجبیل است. افراد بهتر است سیرابی را به همراه مصلحات آن مصرف کنند تا طبع آن به تعادل برسد.

مضرات مصرف سیرابی:

|طبع گوشت گنجشک

طبع و خواص گوشت گنجشک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ 2 دسته مصلح

خواص شربت زنجبیل در طب سنتی|خواص شربت زنجبیل

طبع و خواص شربت زنجبیل در طب سنتی + روش تهیه + شرح 6 خاصیت ویژه شربت زنجبیل

خواص نافله خوزستانی در طب سنتی و روش تهیه آن|خواص نافله خوزستانی

طبع و خواص نافله خوزستانی+ 7 خاصیت ویژه+ عوارض و مضرات

خواص و مضرات گلدن سیل یا خوک طلایی در طب سنتی|خواص گلدن سیل

خواص گلدن سیل یا خوک طلایی+ عوارض و 2 مورد تداخل دارویی مهم

همه چیز در باره خورشت انار بیج در طب سنتی|خواص انار بیج|خورشت انار بیج

طبع خورشت انار بیج و خواص شگفت انگیز آن در طب سنتی + 2 عرق گیاهی که مصلح آن است

خواص گنه گنه در طب سنتی + طبع و مضرات و ممصلحات|طبع و خواص گنه گنه|بذر کوینولا یا گنه گنه

همه چیز درباره طبع و خواص گنه گنه در طب سنتی+ مضرات و مصلح

طبع و خواص دارواش در طب سنتی|طبع و خواص دارواش در طب سنتی

طبع و خواص دارواش در طب سنتی+ از درمان سرطان تا درمان التهاب معده

طبع و خواص عرق بادرنجبویه در طب سنتی||طبع عرق بادرنجبویه

طبع و خواص عرق بادرنجبویه + 2 مصلح آن در طب سنتی