طب شناس
طبع سیرابی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی سرد است یا گرم؟+ خواص + مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

تاریخ انتشار: January 25, 2022

رای به این نوشته: 4.09/5 (503 رای)

به لایه داخلی معده گوسفند و گاو سیرابی میگویند. با سیرابی غذا های متفاوتی میتوان درست کرد که علاوه بر خوشمزه بودن از خواص بسیاری نیز برخوردار است.

سیرابی یک عضو گوشتی مانند از معده گاو و گوسفند است که از زمان های گذشته مورد استفاده مردم قرار میگرفته است.

سیرابی کالری کمی دارد اما ویتامین های زیادی را در خود جای داده است. مصرف سیرابی بر خلاف کله پاچه باعث بالا رفتن سطح کلسترول نمیشود.

سیرابی در مقایسه با گوشت قرمز کالری کمتری دارد اما پروتئین موجود در آن مانند گوشت قرمز، ماهی و مرغ میباشد.

در ادامه با طب شناس همراه باشید تا شما را با طبع سیرابی و خواص و مضرات آن آشنا کنیم.

طبع سیرابی در طب سنتی چیست؟

طبع سیرابی در طب سنتی سرد و خشک است. مصرف سیرابی برای افرادی که طبع گرمی دارند مفید است.

خواص سیرابی در طب سنتی چیست؟

خواص سیرابی برای پوست و مو:

همانطور که گفتیم سیرابی حاوی ویتامین های گروه B، ویتامین A و روی است که فواید بسیاری برای پوست و مو افراد دارد. سیرابی به دلیل داشتن روی سبب تقویت، بلندی و پرپشتی مو میشود. وجود روی در سیرابی از ریزش مو نیز پیشگیری میکند.

روی جزو مواد معدنی است که وجود آن برای سلامتی و عملکرد های بدن مفید و ضروری است. روی به تقویت سیستم ایمنی شما کمک میکند. بدن شما از روی برای درمان زخم و تبدیل کربوهیدرات های موجود به انرژی برای بدن شما استفاده میکند.

خواص سیرابی در بارداری:

سیرابی یک توصیه عالی برای رفع حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری است. این خوراکی خوشمزه به دلیل داشتن ویتامین های گروه ب  است که سبب درمان حالت تهوع میشود.

مصرف سیرابی در دوران بارداری به دلیل مواد مغذی که دارد برای مادر و جنین بسیار مفید است. از دیگر فواید مصرف سیرابی در دوران بارداری میتوان به زیبایی جنین، درمان کم خونی مادر و تقویت سیستم ایمنی مادر اشاره کرد.

مصلح سیرابی در طب سنتی چیست؟

مصلح سیرابی در طب سنتی دارچین، سرکه، گلپر، مرزه و زنجبیل است. افراد بهتر است سیرابی را به همراه مصلحات آن مصرف کنند تا طبع آن به تعادل برسد.

مضرات مصرف سیرابی:

خواص برگ قیسی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص برگ قیسی

طبع و خواص برگ قیسی در طب سنتی + 4 روش تهیه برگ قیسی در خانه

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج|خواص چای بهارنارنج

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج

طبع-و-خواص-بادمجان-در-طب-سنتی-اسلامی|طبع بادمجان

طبع بادمجان گرم است یا سرد؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

درمان فوری تبخال با طب سنتی|درمان تبخال

درمان تبخال در خانه با طب سنتی+ درمان سریع تبخال برای عروسی

طبع و خواص گل ختمی در طب سنتی

همه چیزهایی که درباره گل ختمی باید بدانید+ طبع و خواص

خواص و طبع نمک در طب سنتی سرده یا گرمه ؟

همه چیز درباره نمک از دیدگاه طب سنتی و ایرانی اسلامی+ خواص و مضرات

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه|خواص آلبالو پلو

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه

طبع و خواص روغن گزنه در طب سنتی در طب سنتی|خواص روغن گزنه

طبع و خواص روغن گزنه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و مصلح