طب شناس
طبع تمرهندی در طب سنتی|خواص تمر هندی در طب سنتی

طبع و خواص تمر هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: January 29, 2022

رای به این نوشته: 4.93/5 (543 رای)

احتمالا آنچه از تمرهندی در خاطر دارید همان خمیر سیاه رنگ و ترش مزه است که در کودکی سخت طرفدارش بوده اید. جالب است بدانید گیاه تمرهندی بسیار شبیه باقلا است. بک غلاف سبز رنگ که در آن دانه هایی وجود دارد. اگر این گیاه کاملا رسیده و خشک شود به رنگ قهوه ای تیره درمی آید. مزه ترش تمرهندی مربوط لایه نرم و پالپی داخل غلاف آن است و دانه های آن سفت و محکم و غیرقابل استفاده هستند.

برای به دست آمدن تمر هندی ترشی که در غذاها و... مورد استفاده قرار میگیرد، باید غلافهای تمرهندی را جوشاند و بعد صاف کرد تا تفاله آن گرفته شود.

تمرهندی ابتدا در قاره افریقا دیده شده و بعدها در اغلب مناطق استوایی از جمله هندوستان، کشت و مورد استفاده قرار گرفته است. درختچه تمرهندی کوتاه و برگهایی همیشه سبز دارد. تمرهندی هرچه تازه تر و سبزتر باشد، ترشتر است و هرچه رسیده تر شود، ترشی آن کاسته می شود. در ایران از تمرهندی در تهیه غذاهایی مانند قلیه ماهی، غذاهای ترش شمالی، آشها و... استفاده می شود. همچنین افرادی که به طعم ترش علاقه دارند، تمرهندی را یک تنقلات خوشمزه و دلچسب می دانند.

آیا می دانید طبع تمرهندی چیست؟ چه خواصی دارد و مضرات و عوارض مصرف آن چیست؟ مصلح تمرهندی چیست؟ ما در این متن به این سوالها پرداخته ایم و شما را با خواص ویژه طبی تمرهندی آشنا کرده ایم. با ما همراه باشید.

طبع تمرهندی چیست؟

کارشناسان طب سنتی و اسلامی به این نتیجه رسیده اند که تمرهندی دارای طبع سرد و خشک است. استفاده از تمرهندی در روزهای گرم سال مفید است. همچنین افراد گرم مزاج بهره بیشتری از خواص تمرهندی می برند اما سردمزاجان باید در استفاده از تمرهندی، دقت کرده و آن را به اندازه مصرف کنند و حتما از مصلحات در کنار آن استفاده کنند.

از خواص تمرهندی چه می دانید؟

عوارض و مضرات مصرف تمرهندی

تمرهندی را ناشتا مصرف نکنید.

زیاده روی در مصرف آن به طحال آسیب می زند.

باعث افت شدید قند خون می شود.

از آنجایی که رقیقکننده خون است، افرادی که دچار زخم و خونریزی هستند یا جراحی کرده اند و... نباید تمرهندی مصرف کنند.

باعث افت فشارخون و ضعف می شود.

در زمان بارداری نباید مصرف شود و خطر سقط جنین را به همراه دارد.

باعث اسهال می شود.

افرادی که دچار سرفه هستند تمرهندی مصرف نکنند.

افراد مبتلا به سنگ کلیه و صفرا نباید تمرندی مصرف کنند.

دیابتی ها با احتیاط و مشورت پزشک مصرف کنند.

تمرهندی گلودرد را تحریک می کند.

مصلح تمرهندی چیست؟

برای گرفتن بهره بیشتر از خواص تمرهندی و در امان ماندن از عوارض آن، بهتر است که تمرهندی را همراه با مصلح آن مصرف کنید. مصلح تمرهندی لعاب دانه به، کتیرا و بنفشه هستند. در برخی منابع از خشخاش نیز به عنوان مصلح تمرهندی یاد شده.

خواص گل انگشتانه در طب سنتی|طبع و خواص و مضرات گل انگشتانه|خواص انگشتانه

همه چیز درباره طبع گل انگشتانه در طب سنتی+ 4 خاصیت درمانی ویژه آن

طبع و خواص عرق برگ زیتون در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق برگ زیتون

عرق برگ زیتون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+طبع و خواص و 2 مصلح

خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده|درمان غده چربی

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده

درمان فشارخون|

به جنگ فشار خون بروید!

Insomnia رفع و درمان بی خوابی از نگاه طب سنتی

رفع بی خوابی از نگاه طب سنتی+ راهکار + چه بخوریم و چه نخوریم

طبع و خواص عرق هل در طب سنتی|طبع عرق هل

عرق هل و همه آنچه که باید درباره آن بدانید. + طبع و خواص

طبع و 3 خاصیت شربت سکنجبین در طب سنتی+ طرز تهیه شربت سکنجبین

طبع و 3 خاصیت شربت سکنجبین در طب سنتی+ طرز تهیه شربت سکنجبین