طب شناس
طبع تمرهندی در طب سنتی|خواص تمر هندی در طب سنتی

طبع و خواص تمر هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: January 29, 2022

رای به این نوشته: 4.93/5 (543 رای)

احتمالا آنچه از تمرهندی در خاطر دارید همان خمیر سیاه رنگ و ترش مزه است که در کودکی سخت طرفدارش بوده اید. جالب است بدانید گیاه تمرهندی بسیار شبیه باقلا است. بک غلاف سبز رنگ که در آن دانه هایی وجود دارد. اگر این گیاه کاملا رسیده و خشک شود به رنگ قهوه ای تیره درمی آید. مزه ترش تمرهندی مربوط لایه نرم و پالپی داخل غلاف آن است و دانه های آن سفت و محکم و غیرقابل استفاده هستند.

برای به دست آمدن تمر هندی ترشی که در غذاها و... مورد استفاده قرار میگیرد، باید غلافهای تمرهندی را جوشاند و بعد صاف کرد تا تفاله آن گرفته شود.

تمرهندی ابتدا در قاره افریقا دیده شده و بعدها در اغلب مناطق استوایی از جمله هندوستان، کشت و مورد استفاده قرار گرفته است. درختچه تمرهندی کوتاه و برگهایی همیشه سبز دارد. تمرهندی هرچه تازه تر و سبزتر باشد، ترشتر است و هرچه رسیده تر شود، ترشی آن کاسته می شود. در ایران از تمرهندی در تهیه غذاهایی مانند قلیه ماهی، غذاهای ترش شمالی، آشها و... استفاده می شود. همچنین افرادی که به طعم ترش علاقه دارند، تمرهندی را یک تنقلات خوشمزه و دلچسب می دانند.

آیا می دانید طبع تمرهندی چیست؟ چه خواصی دارد و مضرات و عوارض مصرف آن چیست؟ مصلح تمرهندی چیست؟ ما در این متن به این سوالها پرداخته ایم و شما را با خواص ویژه طبی تمرهندی آشنا کرده ایم. با ما همراه باشید.

طبع تمرهندی چیست؟

کارشناسان طب سنتی و اسلامی به این نتیجه رسیده اند که تمرهندی دارای طبع سرد و خشک است. استفاده از تمرهندی در روزهای گرم سال مفید است. همچنین افراد گرم مزاج بهره بیشتری از خواص تمرهندی می برند اما سردمزاجان باید در استفاده از تمرهندی، دقت کرده و آن را به اندازه مصرف کنند و حتما از مصلحات در کنار آن استفاده کنند.

از خواص تمرهندی چه می دانید؟

عوارض و مضرات مصرف تمرهندی

تمرهندی را ناشتا مصرف نکنید.

زیاده روی در مصرف آن به طحال آسیب می زند.

باعث افت شدید قند خون می شود.

از آنجایی که رقیقکننده خون است، افرادی که دچار زخم و خونریزی هستند یا جراحی کرده اند و... نباید تمرهندی مصرف کنند.

باعث افت فشارخون و ضعف می شود.

در زمان بارداری نباید مصرف شود و خطر سقط جنین را به همراه دارد.

باعث اسهال می شود.

افرادی که دچار سرفه هستند تمرهندی مصرف نکنند.

افراد مبتلا به سنگ کلیه و صفرا نباید تمرندی مصرف کنند.

دیابتی ها با احتیاط و مشورت پزشک مصرف کنند.

تمرهندی گلودرد را تحریک می کند.

مصلح تمرهندی چیست؟

برای گرفتن بهره بیشتر از خواص تمرهندی و در امان ماندن از عوارض آن، بهتر است که تمرهندی را همراه با مصلح آن مصرف کنید. مصلح تمرهندی لعاب دانه به، کتیرا و بنفشه هستند. در برخی منابع از خشخاش نیز به عنوان مصلح تمرهندی یاد شده.

تدابیر درمان جوش باسن در طب سنتی|درمان جوش باسن در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان جوش باسن|درمان جوش باسن

درمان جوش باسن با تدابیر طب سنتی+ 11 روش درمان فوری جوش باسن

طبع و خواص برگ به در طب سنتی|خواص برگ به

طبع و خواص برگ به در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلحات

چاق کننده های گیاهی در طب سنتی

چاق کننده های ارزان گیاهی برای چاقی صورت و بدن+ روش استفاده در طب سنتی

برگ سیب و این همه خاصیت! + 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب که از آن بی خبرید|برگ سیب و این همه خاصیت! + 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب در طب سنتی|طبع و خواص برگ سیب

طبع و 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب که از آن بی خبرید

خواص ازگیل برای درمان کمبود آهن در بدن|خواص ازگیل در طب سنتی

با این میوه کمبود آهن خود را جبران کنید.

پاکسازی بدن در بهار

پاکسازی بدن در بهار با طب سنتی

طبع و خواص ماش در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع ماش در طب سنتی

طبع ماش سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص و مضرات در طب سنتی

طبع-و-خواص-پسته-کوهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص پسته کوهی از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی