طب شناس

طبع و خواص ترب سفید از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: April 3, 2022

رای به این نوشته: 4.25/5 (345 رای)

ترب سفید یکی از انواع سبزیجات و از خانواده تربها است. از ترب سفید با نامهای ترب شرقی یا دایکون نیز نامبرده شده است. ترب سفید گیاهی یک ساله است و برگهای آن پهن است. طعم آن شبیه به تربچه است اما تندی کمتری دارد و بافت آن نرمتر است. برخلاف تربچه که گرداست، ترب سفید ظاهری کشیده و شبیه هویج دارد. همانطور که از نام آن برمی آید، سفید رنگ است اما گاه به رنگ های سبز روشن، یا صورتی کمرنگ و زرد نیز دیده می شود.

ترب سفید خواص فراوانی دارد و به همین دلیل در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. ترب سفید با نام علمی Raphanus sativus var در بسیاری از کشورهای جهان پرورش داده می شود. در ژاپن به آن ریشه بزرگ می گویند، در هند و انگلستان با نام مولی معروف است و در امریکا و دیگر کشورهای لاتین بیشتر به نام دایکون شناخته می شود.

از ترب سفید در طبخ غذاهای مختلف، آشها و سوپها استفاده می شود. می توان از آن ترشی درست کرد و همچنین به صورت خام و همراه با غذاها قابل استفاده است.

در این مطلب طبع و خواص ترب سفید را از منظر طب سنتی مورد بررسی قرارد داده ایم، عوارض و مضرات آن را نام برده و مصلح ان را معرفی خواهیم کرد.

با ما همراه باشید

طبع ترب سفید چیست؟

کارشناسان طب سنتی معتقدند که طبع ترب سفید گرم و خشک است. بنابراین خوراک مناسبی برای ایام سرد سال و سرد مزاجان است. سوپهای حاوی ترب سفید دشمن سرماخوردگی و زکام اند. اما افراد دارای مزاج گرم، باید در مصرف آن احتیاط کنند و مصلح آن را شناخته و مصرف کنند.

ترب سفید چه خواصی دارد؟

عوارض و مضرات مصرف ترب سفید

مصلح ترب سفید چیست؟

نمک و سرکه بهترین مصلح برای ترب سفید هستند که موجب تعدیل طبع و افزایش خواص آن می شوند.

راهکارهای دفع مورچه از محل زندگی

فراری دادن مورچه ها با طب سنتی!

با این دمنوش لاغر می شوید

با این دمنوش لاغر می شوید!

درمان زردی نوزاد با طب سنتی|همه چیز درباره درمان زردی نوزاد در خانه + 7 روش درمانی||

همه چیز درباره درمان زردی نوزاد در خانه + 7 روش درمانی

کدام سیب بهتر است؟ زرد یا قرمز؟

سیب قرمز یا زرد؟ مسئله این است؟

درمان فوری استرس با طب سنتی|درمان فوری و خانگی استرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی

5 راه حل فوری و موثر برای کاهش و درمان استرس و اضطراب بر مبنای طب سنتی

طبع بالنگ در طب سنتی خواص و مصلحات و فواید

طبع بالنگ سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی

خواص و فواید توت مار در طب سنتی|خواص توت مار

خواص توت مار در طب سنتی+ 5 خاصیت ویژه و روش مصرف

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو|خواص باقالی پلو

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو