طب شناس
خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 4, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (595 رای)

ارده یا همان ارده کنجد که گاه با نام طحینه نیز شناخته می شود، از تفت داده و کوبیدن دانه های کنجد به دست می آید. ارده کنجد با روغن کنجد متفاوت است. در تهیه روغن کنجد، فرایند روغن گیری از دانه ها صورت گرفته و تفاله دور ریخته می شود. اما برای تهیه ارده، کنجدها کوبیده شده و در ترکیب ارده باقی می مانند. کنجدهای له شده و کوبیده شده بصورت یک مایع صاف و یکدست در می آیند و در روغن خود غوطه ورند. طعم ارده شبیه به همان طعم کنجد است و کمی به تلخی می گراید. ارده بسیار مغزی و معادل یک وعده غذایی مفید است. می توان آن را به تنهایی مصرف کرد اما اگر طعم آن را دوست ندارید می توانید با یک سیرین کننده طبیعی وثل عسل یا شیره مخلوط کرده و از آن لذت ببرید.

ارده در آشپزی استفاده های گوناگونی دارد. برای تهیه حلوا، حمص، حلواشکری، در ترکیب با شیره به عنوان صبحانه و میان وعده و.... از ارده استفاده می شود.

عراقی ها، لبنانی ها، ایرانی ها، و مردم دیگر کشورها مانند ارمنستان، بلغارستان، یونان، ترکیه، مغرب و... از ارده استفاده می کنند. یکی از مقوی ترین غذاهایی که با ارده پخته می شود اشکنه ارده است که روش طبخ بسیار اسانی دارد و یک گزینه خوب و سیر کننده و مقوی برای روزهای ماه مبارک رمضان به ویژه در وعده سحری است.

در ادامه برای شما از طبع و خواص و ویژگی های ارده می گوییم. همچنین می توانید با عوارض مصرف ارده آشنا شده و مصلح آن را بشناسید.

ارده چه طبعی دارد؟

برطبق منابع طب سنتی، طبع ارده گرم و تر است. در واقع با توجه به اینکه کنجد مزاج گرم دارد، قاعدتا طع مشتقات آن از جمله ارده نیز گرم خواهد بود. ارده تغذیه مناسبی برای سرد مزاجان است.

بخشی از خواص بی شمار ارده کنجد

مضرات و عوارض مصرف نادرست ارده

ارده پرکالری است و زیاده روی در مصرف آن باعث افزایش وزن و چاقی می شود.

برای بیماران دیابتی مضر است.

مصرف آن در افراد گرم مزاج موجب خارش و جوش و دانه های پوستی می شود.

زیاده روی در مصرف ارده کنجد باعث سوءهاضمه می شود و همچنین احتمال ابتلا به نفخ، دل درد و اسهال را افزایش می دهد.

زیاده روی در مصرف آن باعث گرفتگی عروق می شود و خطر سکته را بالا می برد.

مصرف آن همراه با غذاهای دیگر هضم را دچار مشکل می کند.

مصلح ارده کنجد چیست؟

آب لیموی ترش یا شیرین، سرکه و عسل بهترین مصلح برای طبع و خواص ارده کنجد است.

تقویت حافظه با یک نوع قارچ|قارچ یال شیر

تقویت حافظه با یک نوع قارچ

پاکسازی کلی و آسان بدن

ساده ترین روش پاکسازی بدن در طب سنتی

طبع و خواص بادرنجبویه و زیرفون|طبع بادرنجبویه و زیرفون

همه خواص بادرنجبویه و زیرفون+ مضرات و مصلح

طبع و خواص عرق مخلصه در طب سنتی||طبع عرق مخلصه

عرق مخلصه و خواص شگفت آور آن در طب سنتی

طبع و 11 خاصیت شربت بهار نارنج در طب سنتی + طرز تهیه شربت بهار نارنج|خواص شربت بهارنارنج

طبع و 11 خاصیت شربت بهار نارنج در طب سنتی + طرز تهیه شربت بهار نارنج

حجامت-برای-چه-افرادی-خطرناک-است-2.jpg

حجامت برای چه افرادی خطر ناک است؟

|ممنوعیت فروش داروهای لاغری و چاقی در عطاری ها

فروش داروی گیاهی در عطاری‌ها ممنوع!

طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی|طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی ایرانی اسلامی گل محمدی و عسل|طبع گل انگبین

طبع گل انگبین در طب سنتی+ خواص اعجاب انگیز گل محمدی و عسل