طب شناس
خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 4, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (595 رای)

ارده یا همان ارده کنجد که گاه با نام طحینه نیز شناخته می شود، از تفت داده و کوبیدن دانه های کنجد به دست می آید. ارده کنجد با روغن کنجد متفاوت است. در تهیه روغن کنجد، فرایند روغن گیری از دانه ها صورت گرفته و تفاله دور ریخته می شود. اما برای تهیه ارده، کنجدها کوبیده شده و در ترکیب ارده باقی می مانند. کنجدهای له شده و کوبیده شده بصورت یک مایع صاف و یکدست در می آیند و در روغن خود غوطه ورند. طعم ارده شبیه به همان طعم کنجد است و کمی به تلخی می گراید. ارده بسیار مغزی و معادل یک وعده غذایی مفید است. می توان آن را به تنهایی مصرف کرد اما اگر طعم آن را دوست ندارید می توانید با یک سیرین کننده طبیعی وثل عسل یا شیره مخلوط کرده و از آن لذت ببرید.

ارده در آشپزی استفاده های گوناگونی دارد. برای تهیه حلوا، حمص، حلواشکری، در ترکیب با شیره به عنوان صبحانه و میان وعده و.... از ارده استفاده می شود.

عراقی ها، لبنانی ها، ایرانی ها، و مردم دیگر کشورها مانند ارمنستان، بلغارستان، یونان، ترکیه، مغرب و... از ارده استفاده می کنند. یکی از مقوی ترین غذاهایی که با ارده پخته می شود اشکنه ارده است که روش طبخ بسیار اسانی دارد و یک گزینه خوب و سیر کننده و مقوی برای روزهای ماه مبارک رمضان به ویژه در وعده سحری است.

در ادامه برای شما از طبع و خواص و ویژگی های ارده می گوییم. همچنین می توانید با عوارض مصرف ارده آشنا شده و مصلح آن را بشناسید.

ارده چه طبعی دارد؟

برطبق منابع طب سنتی، طبع ارده گرم و تر است. در واقع با توجه به اینکه کنجد مزاج گرم دارد، قاعدتا طع مشتقات آن از جمله ارده نیز گرم خواهد بود. ارده تغذیه مناسبی برای سرد مزاجان است.

بخشی از خواص بی شمار ارده کنجد

مضرات و عوارض مصرف نادرست ارده

ارده پرکالری است و زیاده روی در مصرف آن باعث افزایش وزن و چاقی می شود.

برای بیماران دیابتی مضر است.

مصرف آن در افراد گرم مزاج موجب خارش و جوش و دانه های پوستی می شود.

زیاده روی در مصرف ارده کنجد باعث سوءهاضمه می شود و همچنین احتمال ابتلا به نفخ، دل درد و اسهال را افزایش می دهد.

زیاده روی در مصرف آن باعث گرفتگی عروق می شود و خطر سکته را بالا می برد.

مصرف آن همراه با غذاهای دیگر هضم را دچار مشکل می کند.

مصلح ارده کنجد چیست؟

آب لیموی ترش یا شیرین، سرکه و عسل بهترین مصلح برای طبع و خواص ارده کنجد است.

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

رفع بوی بد دهان|درمان بوی بد دهان با طب سنتی

از شر بوی بد دهان خلاص شوید!

خواص خورش آلو هویج در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص خورش آلو هویج|

طبع و خواص خورش آلو هویج در طب سنتی

طبع و خواص قیمه ریزه در طب سنتی|خواص قیمه ریزه

خواص و طبع قیمه ریزه در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلحات

طبع و خواص دنبه گوسفندی در طب سنتی

طبع و خواص دنبه گوسفندی+ خواص برای مردان+ مصلحات در طب سنتی ایرانی

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

خواص و فواید گیاهانی که بهاری در طب سنتی

فواید و خواص گیاهانی که بهار در طبیعت ایران رشد میکنند از نظر طب سنتی

طبع و 11 خاصیت شربت بهار نارنج در طب سنتی + طرز تهیه شربت بهار نارنج|خواص شربت بهارنارنج

طبع و 11 خاصیت شربت بهار نارنج در طب سنتی + طرز تهیه شربت بهار نارنج