طب شناس
طبع و خواص توت سفید در طب سنتی|طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ + خواص، مضرات و مصلحات در طب سنتی

تاریخ انتشار: May 15, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (431 رای)

توت سفید یکی از میوه های بومی کشور چین است که به دلیل تنوع رنگ و طعمی که دارد، طرفداران زیادی در سراسر دنیا به خود اختصاص داده است. شاه توت، توت سیاه و توت سفید از معروفترین انواع توت هستند.

توت از سرده انجیریان است و از کشور چین به سایر کشورها برده شده و پرورش داده شده است. توت سفید یکی از انواع توت است که درختی می باشد و اغلب طعم شیرین دارد اما مزه ترش و ملس آن نیز مشاهده شده است.

توت سفید به عنوان یک میوه تابستانی آبدار و لذیذ مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از آن در تهیه مربا، کیک و شیرینی و انواع دسر استفاده می شود. برگ درخت توت نیز کاربردهای مختلفی دارد که معروفترین آن، منبع تغذیه برای کرم های ابریشم است.

درخت توت، تنومند و بلند است و ارتفاع آن حتی تا بیست متر هم می رسد. در ایران توت خراسانی یا مشهدی خوشمزه ترین و مرغوب ترین توت است.

در ادامه متوجه می شویم که طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ چه خواصی دارد و مضرات و عوارض آن چیست؟ همچنین با مصلح ان آشنا می شویم.

طبع توت سفید چگونه است؟

بر طبق منابع معتبر طب سنتی و نظر کارشناسان خبره این حوزه، توت سفید طبع گرم و تر دارد. میزان گرمی آن در توت خشک افزایش میابد و تری آن کمتر می شود. افراد گرم مزاج و صفراوی باید در مصرف آن اندازه را رعایت کنند و حتما مصلح آن را نیز میل کنند. مصرف توت سفید برای بلغمی ها و سوداوی ها مفید و پر از خاصیت است.

طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی
طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

از خواص توت سفید چه می دانید؟

عوارض و مضرات سوء مصرف توت سفید و فراورده های آن.

زیاده روی در مصرف شیره توت باعث چاقی می شود.

به دلیل داشتن گرمی بالا بهتر است توت، توت خشک و شیره توت در سه ماهه اول بارداری مصرف نشود.

زیاده روی در مصرف آن برای افراد گرم مزاج باعث خارش و سوزش گلو،سردرد و التهاب بافت داخل دهان می شود.

اگر چه مصرف توت سفید و شیره آن منع چندانی برای افراد دیابتی ندارد اما بهتر است جانب احتیاط رعایت شود.

توت را باید با دقت بشویید تا آثار آفت کش ها و آلودگی ها کاملا از آن پاک شود و احتمال مسمومیت را از بین ببرید.

مصلح توت سفید چیست؟

بهترین مصلح برای بهبود طبع و خواص توت سفید سکنجبین است.

طبع و 7 خاصیت فوق العاده شربت نارنج از نظر طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت نارنج

طبع و 7 خاصیت فوق العاده شربت نارنج از نظر طب سنتی+ طرز تهیه

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول|طبع گوشت قرقاول

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول

خواص فلفل تند و انواع آن در طب سنتی|خواص فلفل تند|مضرات فلفل تند

انواع فلفل تند و خواص آن+ خواص فلفل برای سلامت بدن+ مضرات و مصلح

طبع و خواص برگ بو در طب سنتی|طبع برگ بو|خواص برگ بو

خواص برگ بو در طب سنتی+ طبع، عوارض و مصلحات

تقویت حافظه با طب سنتی

تقویت حافظه دانش آموزان در فصل امتحانات با 8 توصیه طب سنتی

طبع و خواص گوشت آهو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع گوشت آهو در طب سنتی

طبع گوشت آهو سرد است یا گرم؟ خواص، مضرات و مصلح گوشت آهو در طب سنتی

بهترین نمک خوراکی از دیدگاه طب سنتی

کدام نمک از دیدگاه طب سنتی برای مصرف خوراکی بهترین است؟

راهکارهای درمان استفراغ و هوع در طب سنتی|درمان استفراغ با طب سنتی ایرانی اسلامی

چگونه با نسخه های خانگی طب سنتی استفراغ را درمان کنیم؟11 راهکار