طب شناس
طبع و خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع لوبیا چیتی

طبع و خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مصلح و عوارض

تاریخ انتشار: June 7, 2022

رای به این نوشته: 4.92/5 (499 رای)

در ادامه معرفی حبوبات و بررسی طبع و خواص آنها، حالا نبت به لوبیا چیتی رسیده است. لوبیا چیتی از دسته حبوبات و هم خانواده لوبیاها است. آن را با نام لوبیا رومی نیز می خوانند و در ایران، ایتالیا، ترکیه و پرتغال از محبوب ترین و پر استفاده ترین انواع لوبیا است.

بیشترین میزان لوبیا چیتی در ایران، در استان لرستان کشت می شود. روستای چاپلق در استان لرستان، مهمترین تولید کننده لوبیا چیتی در کشور است.

مردم معتقدند که لوبیا چیتی نسبت به سایر لوبیا ها هم طعم بهتری دارد و هم نفخ کمتری. هرچند که این موضوع هنوز از نظر طبی یا علمی بصورت کامل اثبات نشده است.

لوبیا چیتی در تهیه غذاها، آشها و خوراکهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر دانستن طبع لوبیا چیتی و آگاهی از خواص آن از سوالات ذهنی شما نیز هست، با ما همراه باشید تا علاوه بر این موضوعات، از عوارض و مضرات مصرف لوبیا چیتی نیز آگاه شوید و همچنین با شناختن مصلحات آن، بهترین و بیشترین بهره را از خواص این لوبیا ببرید.

لوبیا چیتی چه طبعی دارد؟ سرد یا گرم؟

ممکن است حدس زده باشید که طبع لوبیا چیتی، مانند لوبیا قرمز باشد. باید بگوییم که حدستان درست است و لوبیا چیتی نیز دارای طبع گرم و تر است. خوردن خوراک لوبیا چیتی در زمستان، خواص بیشتری برای بدن دارد. افراد با مزاج سرد و سرد و خشک می توانند با مصرف این نوع لوبیا در جهت تعدیل طبع خود بکوشند و از آن بهره ببرند. افراد گرم مزاج نیز بهتر است از زیاده روی در مصرف این ماده غذایی پرهیز کنند. البته مصرف لوبیا چیتی همراه با مصلح، تا حد زیادی به این افراد کمک می کند تا از عوارض احتمالی آن دور بمانند.

طبع لوبیا چیتی
طبع لوبیا چیتی

از خواص لوبیا چیتی چه می دانید؟آیا لوبیا چیتی خواص درمانی هم دارد؟

عوارض و مضرات مصرف لوبیا چیتی چیست؟

افرادی که معده های حساس و نفاخ دارند یا فرادی که مبتلا به ورم معده هستند نباید لوبیا چیتی مصرف کنند.

افراد مبتلا به سنگ کلیه یا فرادی که کلیه های حساس و سنگ ساز دارند بهتر است مصرف لوبیا چیتی را به حداقل برسانند. چرا که لوبیا چیتی کلسیم بالایی دارد و در این مورد مشکل ساز می شود.

زیاده روی در مصرف لوبیا چیتی باعث دل درد و اسهال می شود.

ممکن است مصرف آن در برخی افراد ایجاد حساسیت کند.

افرادی که به ترکیبات دارای پورین حساسیت دارند نباید لوبیا چیتی مصرف کنند.

بهتر است لوبیا چیتی را مانند دیگر حبوبات چند ساعت خیسانده و آب آن را چند مرتبه عوض کنید. بهترین زمان برای خیساندن و گرفتن نفخ حبوبات، دست کم 24 ساعت است.

مصلح لوبیا چیتی چیست؟

مصلح هر ماده غذایی موجب بهبود طبع و خواص آن ماده می شود و از ایجاد عوارض در بدن فرد مصرف کننده پیشگیری می کند.

روغن زیتون مصلح مناسبی برای لوبیا چیتی است.

بهتر است بعد از خوردن لوبیا سبز شربت سکنجبین بنوشید.

خوردن مقداری سرکه بعد از مصرف لوبیا چیتی نیز موثر است.

در طبخ لوبیا چیتی می توانید از این ادویه ها استفاده کنید که مصلح طبع و خواص آن نیز هستند: دارچین، زنجبیل، فلفل، خردل، نمک و آویشن

بهتر است لوبیا چیتی را همراه با گوشت بپزید. مثل قرمه سبزی و....

چای (یا دمنوش) قره قات

طبع و خواص خامه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خامه در طب سنتی+ خواص+ عوارض+ مصلحات

خواص سیب پلو کرمانشاهی در طب سنتی|خواص سیب پلو کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی چه خواصی دارد؟ 4 عارضه جانبی مصرف سیب پلو

طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات

دفع پشه، مگس و حشرات|دفع پشه و مگس و حشرات

مگس و پشه را به خانه راه ندهید!

درمان فوری غلبه بلغم با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان خانگی بلغم با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری غلبه بلغم با طب سنتی + درمان فوری سردی بدن و بلغم با 8 دمنوش معجزه آسا

خواص پرشمار ارده و شیره|خواص ارده کنجد|فواید ارده و شیره

ارده و شیره، صبحانه گمشده!

طبع و خواص عرق اکالیپتوس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق اکالیپتوس

همه چیز درباره عرق اکالیپتوس +طبع، خواص و مصلح