طب شناس

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه

تاریخ انتشار: June 14, 2022

رای به این نوشته: 4.47/5 (315 رای)

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: گیاهان دارویی در ایران با سابقه ای طولانی و تاریخی به عنوان یکی از سودآورترین صنایع در کشور محسوب می شود که می تواند بخش قابل توجهی از بار اقتصادی کشور را به دوش بکشد. اما این اتفاق زمانی رخ خواهد داد که از همه ظرفیت های بومی و تخصصی به صورت بهینه استفاده شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله نهادهایی است که به این کار همت گمارده و در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های انسانی و بومی(طبیعی) به توسعه این صنعت در کشور کمک کند.

این کار هم در نهایت به افزایش بیش از ۱۰ برابری تولید داروها و فرآورده‌های گیاهی و سنتی منجر شده و بیش از ۸۰۰ شرکت دانش‌بنیان و خلاق در این حوزه فعالیت می‌کنند و سطح زیرکشت گیاهان دارویی به بیش از ۳۰۰ هزار هکتار رسیده است. دستاوردهایی که حاصل همکاری نهادهای دولتی و شرکت هایی است که در مرز دانش فعالیت می کنند.

همه کشورها در تلاش هستند که بر مبنای ظرفیت‌های اقلیمی و سرزمینی خود تولیدات این محصولات را ارتقا دهند و به بازار جهانی آن هم دست یابند. محصولات ایران ساخت این حوزه هم با کیفیت بالایی تولید می شوند و می توانند در صورت بهره وری درست به بازار جهانی صادر شوند.

منبع: مهر

انواع-کلسترول-خون-و-راه-های-کاهش-آن-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|انواع-کلسترول-خون-و-راه-های-کاهش-آن-در-طب-سنتی

انواع چربی خون و راه های کاهش آن در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان نفخ

نفخ شکم را نابود کنید!

درمان-هلیکوباکتری-معده-به-کمک-طب-سنتی|تدابیر درمان هلیکوباکتر|هلیکوباکتر یا میکروب معده

درمان هلیکوباکتر با تدابیر طب سنتی+ 15 توصیه برای درمان میکروب معده

بهترین روغن مصرفی

کدام روغن برای استفاده روزمره بهتر است؟

تدابیر طب سنتی برای شب یلدا

شب یلدا با تدابیر طب سنتی

طبع و خواص توت سفید در طب سنتی|طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ + خواص، مضرات و مصلحات در طب سنتی

درمان ترک پا با طب سنتی

نابود کردن ترک پا با این 4 روش

طبع و خواص روغن گزنه در طب سنتی در طب سنتی|خواص روغن گزنه

طبع و خواص روغن گزنه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و مصلح