طب شناس
طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند||طبع و خواص آلاله

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند

تاریخ انتشار: September 11, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (528 رای)

گل آلاله جزو گیاهان دارویی است که ظاهر بسیار زیبایی دارد. آلاله گونه های مختلفی در دنیا دارد که تا به حال حدود ششصد گونه آن در سطح جهان یافت شده است و حدود شصت گونه آن در ایران به چشم خورده است. برخی از این شصت گونه موجود در ایران بومی میباشند و در دیگر مناطق جهان یافت نمیشود. گل های آلاله معمولا در رنگ های قرمز، زرد، صورتی و نارنجی میباشند که در فصل بهار باز میشوند.

گیاه آلاله به دلیل زیبایی بینظیرش در اغلب کشورهای دنیا کاشته میشود. گل آلاله سمی میباشد و از خشک شده آن به عنوان داروی گیاهی استفاده میکنند. در ایران به ویژه کرمان گونه ای از گیاه آلاله وجود دارد که سمی نمیباشد و اغلب برای درمان از آن مصرف میکنند.

آلاله نام های دیگری نیز دارد: کبیکج، کف الضبع، موشک، ماستوا چچکی، گل اشرفی و...

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به طبع آلاله در طب سنتی و همچنین خواص آلاله و مضرات آن بپردازیم.

طبع آلاله در طب سنتی چیست؟

طبق منابع طبی، آلاله طبعی گرم و خشک دارد. مصرف این گیاه دارویی برای افرادی که طبع سردی دارند مفید است.

خواص آلاله در طب سنتی چیست؟

طبع و خواص آلاله
طبع و خواص آلاله

خواص آلاله کرمانی چیست؟

طریقه مصرف آلاله:

عوارض آلاله چیست؟

موارد منبع مصرف آلاله:

خواص سیاهدانه در کبوتر و پرنده ها

خواص آبگوشت بختیاری در طب سنتی|خواص ابگوشت بختیاری

طبع و خواص آبگوشت بختیار در طب سنتی+ 9 عارضه آبگوشت بختیاری

درمان افتادگی شکم در خانه

درمان افتادگی شکم به همین سادگی است

خطر-ضدعفونی-کننده-ها-در-مقابل-کرونا|جلسه-حکیمان-طب-سنتی-درباره-کرونا

کرونا دوم، مواد ضدعفونی کننده اول

طبع و خواص خورش گمج کباب در طب سنتی|

طبع و خواص خورش گمج کباب در طب سنتی + مصلحات

طبع مصطکی در طب سنتی

همه چیزهایی که در مورد مصطکی باید بدانید+ طبع و خواص

|طبع گوشت گنجشک

طبع و خواص گوشت گنجشک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ 2 دسته مصلح

طرز تهیه سوپ بلدرچین

دستور پخت سوپ بلدرچین حرفه ای و خوشمزه| طرز تهیه سوپ بلدرچین