طب شناس
طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند||طبع و خواص آلاله

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند

تاریخ انتشار: September 11, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (528 رای)

گل آلاله جزو گیاهان دارویی است که ظاهر بسیار زیبایی دارد. آلاله گونه های مختلفی در دنیا دارد که تا به حال حدود ششصد گونه آن در سطح جهان یافت شده است و حدود شصت گونه آن در ایران به چشم خورده است. برخی از این شصت گونه موجود در ایران بومی میباشند و در دیگر مناطق جهان یافت نمیشود. گل های آلاله معمولا در رنگ های قرمز، زرد، صورتی و نارنجی میباشند که در فصل بهار باز میشوند.

گیاه آلاله به دلیل زیبایی بینظیرش در اغلب کشورهای دنیا کاشته میشود. گل آلاله سمی میباشد و از خشک شده آن به عنوان داروی گیاهی استفاده میکنند. در ایران به ویژه کرمان گونه ای از گیاه آلاله وجود دارد که سمی نمیباشد و اغلب برای درمان از آن مصرف میکنند.

آلاله نام های دیگری نیز دارد: کبیکج، کف الضبع، موشک، ماستوا چچکی، گل اشرفی و...

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به طبع آلاله در طب سنتی و همچنین خواص آلاله و مضرات آن بپردازیم.

طبع آلاله در طب سنتی چیست؟

طبق منابع طبی، آلاله طبعی گرم و خشک دارد. مصرف این گیاه دارویی برای افرادی که طبع سردی دارند مفید است.

خواص آلاله در طب سنتی چیست؟

طبع و خواص آلاله
طبع و خواص آلاله

خواص آلاله کرمانی چیست؟

طریقه مصرف آلاله:

عوارض آلاله چیست؟

موارد منبع مصرف آلاله:

معرفی دمنوش های موثر در رقیق شدن خون|دمنوش های رقیق کننده خون + 9 دمنوش گیاهی|دمنوش های رقیق کننده خون

دمنوش های رقیق کننده خون در طب سنتی+ 9 دمنوش گیاهی

درمان ماکولا چشم با طب سنتی + 12 راه برای درمان خانگی ماکولا چشم|درمان ماکولا با طب سنتی

درمان ماکولا چشم با طب سنتی + 12 راه برای درمان خانگی شبکیه چشم

چای سیاه مفید یا مضر؟

چای سیاه بخوریم یا نخوریم؟

توسعه کشت گیاهان دارویی در شهر باخرز استان خراسان رضوی

توسعه کشت گیاهان دارویی در شهر باخرز استان خراسان رضوی

طبع-و-خواص-شلیل-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خاصیت-شلیل-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع شلیل در طب سنتی+ خواص+ مصلحات+ مضرات

صحن مجلس شورای اسلامی درباره طب سنتی

سخنگوی کمیسیون فرهنگی، نصیرایی: چرا از طب سنتی حمایت نمی شود؟

خواص قندهای طبیعی برای دانش آموزان

جایگزین کردن قندهای طبیعی با تنقلات شیرین

سایبان