طب شناس
طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند||طبع و خواص آلاله

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند

تاریخ انتشار: September 11, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (528 رای)

گل آلاله جزو گیاهان دارویی است که ظاهر بسیار زیبایی دارد. آلاله گونه های مختلفی در دنیا دارد که تا به حال حدود ششصد گونه آن در سطح جهان یافت شده است و حدود شصت گونه آن در ایران به چشم خورده است. برخی از این شصت گونه موجود در ایران بومی میباشند و در دیگر مناطق جهان یافت نمیشود. گل های آلاله معمولا در رنگ های قرمز، زرد، صورتی و نارنجی میباشند که در فصل بهار باز میشوند.

گیاه آلاله به دلیل زیبایی بینظیرش در اغلب کشورهای دنیا کاشته میشود. گل آلاله سمی میباشد و از خشک شده آن به عنوان داروی گیاهی استفاده میکنند. در ایران به ویژه کرمان گونه ای از گیاه آلاله وجود دارد که سمی نمیباشد و اغلب برای درمان از آن مصرف میکنند.

آلاله نام های دیگری نیز دارد: کبیکج، کف الضبع، موشک، ماستوا چچکی، گل اشرفی و...

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به طبع آلاله در طب سنتی و همچنین خواص آلاله و مضرات آن بپردازیم.

طبع آلاله در طب سنتی چیست؟

طبق منابع طبی، آلاله طبعی گرم و خشک دارد. مصرف این گیاه دارویی برای افرادی که طبع سردی دارند مفید است.

خواص آلاله در طب سنتی چیست؟

طبع و خواص آلاله
طبع و خواص آلاله

خواص آلاله کرمانی چیست؟

طریقه مصرف آلاله:

عوارض آلاله چیست؟

موارد منبع مصرف آلاله:

طبع و خواص عناب در طب سنتی|خواص-درمانی-عناب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-عناب-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-عناب-درمان-سرفه-و-لاغری

طبع عناب سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات در طب سنتی

آبگوشت مزوره

Insomnia رفع و درمان بی خوابی از نگاه طب سنتی

رفع بی خوابی از نگاه طب سنتی+ راهکار + چه بخوریم و چه نخوریم

درمان خون در مدفوع

خواص گنه گنه در طب سنتی + طبع و مضرات و ممصلحات|طبع و خواص گنه گنه|بذر کوینولا یا گنه گنه

همه چیز درباره طبع و خواص گنه گنه در طب سنتی+ مضرات و مصلح

سالن ورزشی طب سنتی

ساخت سالن های ورزشی با تدابیر طب سنتی+ اهمیت ورزش در طب سنتی

افتتاح درمانگاه طب مکمل درمان ناباروری در قم

اولین درمانگاه طب مکمل در حوزه درمان ناباروری در قم افتتاح شد

کدام سیب بهتر است؟ زرد یا قرمز؟

سیب قرمز یا زرد؟ مسئله این است؟