طب شناس
طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند||طبع و خواص آلاله

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند

تاریخ انتشار: September 11, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (528 رای)

گل آلاله جزو گیاهان دارویی است که ظاهر بسیار زیبایی دارد. آلاله گونه های مختلفی در دنیا دارد که تا به حال حدود ششصد گونه آن در سطح جهان یافت شده است و حدود شصت گونه آن در ایران به چشم خورده است. برخی از این شصت گونه موجود در ایران بومی میباشند و در دیگر مناطق جهان یافت نمیشود. گل های آلاله معمولا در رنگ های قرمز، زرد، صورتی و نارنجی میباشند که در فصل بهار باز میشوند.

گیاه آلاله به دلیل زیبایی بینظیرش در اغلب کشورهای دنیا کاشته میشود. گل آلاله سمی میباشد و از خشک شده آن به عنوان داروی گیاهی استفاده میکنند. در ایران به ویژه کرمان گونه ای از گیاه آلاله وجود دارد که سمی نمیباشد و اغلب برای درمان از آن مصرف میکنند.

آلاله نام های دیگری نیز دارد: کبیکج، کف الضبع، موشک، ماستوا چچکی، گل اشرفی و...

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به طبع آلاله در طب سنتی و همچنین خواص آلاله و مضرات آن بپردازیم.

طبع آلاله در طب سنتی چیست؟

طبق منابع طبی، آلاله طبعی گرم و خشک دارد. مصرف این گیاه دارویی برای افرادی که طبع سردی دارند مفید است.

خواص آلاله در طب سنتی چیست؟

طبع و خواص آلاله
طبع و خواص آلاله

خواص آلاله کرمانی چیست؟

طریقه مصرف آلاله:

عوارض آلاله چیست؟

موارد منبع مصرف آلاله:

طب سنتی و اسلامی باید ذیل وزارت بهداشت باشد

لزوم قرارگرفتن طب سنتی و اسلامی ذیل وزارت بهداشت

طبع بارهنگ و خواص آن در طب سنتی|طبع و خواص بارهنگ در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد بارهنگ نمی‌دانید+ طبع و خواص

خواص جینسینگ

از خواص جینسینگ چه می دانید؟

طبع و خواص کوکوی پاغازه در طب سنتی||خواص کوکوی پاغازه

طبع و خواص کوکوی پاغازه + طرز تهیه و ترکیبات + مضرات و مصلح

طبع و خواص و مضرات برگ انگور در طب سنتی|طبع برگ مو|روش نگهداری برگ انگور یا برگ مو

همه چیز در باره طبع و خواص برگ مو یا برگ انگور در طب سنتی+ روش نگهداری

طبع و خواص روغن پسته در طب سنتی

طبع روغن پسته در طب سنتی+ خواص و مضرات آن+ مصلح

همه چیز در باره شمعدانی و طبع و خواص آن|طبع و خواص شمعدانی|عوارض و مضرات و مصلح شمعدانی

طبع شمعدانی و خواص پرشمار آن در طب سنتی+ 2 روش استفاده آن

طبع و خواص آرتیشو یا کنگر فرنگی در طب سنتی|کنگر فرنکی گریل شده طبع در طب سنتی|طرز تهیه غذا با کنگر فرنگی یا آرتیشو با پنیر پیتزا

طبع کنگر فرنگی گرم است یا سرد؟+ خواص + مضرات- در طب سنتی