طب شناس
طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند||طبع و خواص آلاله

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند

تاریخ انتشار: September 11, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (528 رای)

گل آلاله جزو گیاهان دارویی است که ظاهر بسیار زیبایی دارد. آلاله گونه های مختلفی در دنیا دارد که تا به حال حدود ششصد گونه آن در سطح جهان یافت شده است و حدود شصت گونه آن در ایران به چشم خورده است. برخی از این شصت گونه موجود در ایران بومی میباشند و در دیگر مناطق جهان یافت نمیشود. گل های آلاله معمولا در رنگ های قرمز، زرد، صورتی و نارنجی میباشند که در فصل بهار باز میشوند.

گیاه آلاله به دلیل زیبایی بینظیرش در اغلب کشورهای دنیا کاشته میشود. گل آلاله سمی میباشد و از خشک شده آن به عنوان داروی گیاهی استفاده میکنند. در ایران به ویژه کرمان گونه ای از گیاه آلاله وجود دارد که سمی نمیباشد و اغلب برای درمان از آن مصرف میکنند.

آلاله نام های دیگری نیز دارد: کبیکج، کف الضبع، موشک، ماستوا چچکی، گل اشرفی و...

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به طبع آلاله در طب سنتی و همچنین خواص آلاله و مضرات آن بپردازیم.

طبع آلاله در طب سنتی چیست؟

طبق منابع طبی، آلاله طبعی گرم و خشک دارد. مصرف این گیاه دارویی برای افرادی که طبع سردی دارند مفید است.

خواص آلاله در طب سنتی چیست؟

طبع و خواص آلاله
طبع و خواص آلاله

خواص آلاله کرمانی چیست؟

طریقه مصرف آلاله:

عوارض آلاله چیست؟

موارد منبع مصرف آلاله:

کبد چرب و همه خطراتی که در پی دارد

کبد چرب، خاموش، بی صدا، پر خطر!

خواص و فواید سقز

سقز و همه نکات مهمی که در مورد آن وجود دارد

درمان پریود نشدن در طب سنتی|درمان پریود نشدن

درمان پریود نشدن با طب سنتی+ علل و درمان عقب افتادن قاعدگی

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی|خواص کوفته نخودچی

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی

طبع و خواص توت سفید در طب سنتی|طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ + خواص، مضرات و مصلحات در طب سنتی

پاکسازی بدن با آب جوش در ماه رمضان

روزه داران می توانند با استفاده از آب جوشیده بدن خود را پاکسازی کنند.

طبع-و-خواص-یونجه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص بی شمار یونجه در طب سنتی+ طبع، مضرات و مصلح

خورش فسنجان و کشک