طب شناس
خواص و مضرات نخل آسای در طب سنتی|خواص نخل اسای

طبع و خواص نخل آسای در طب سنتی+ 11خاصیت شگفت انگیز+ مصلح

تاریخ انتشار: November 13, 2022

رای به این نوشته: 4.52/5 (412 رای)

نخل آسای با نام علمی (Euterpe oleracea) یک گونه از نخل هایی است که در سراسر آمریکای مرکزی، و همچنین شمال آمریکای جنوبی یافت می شود. این نخل بسیار باریک، بلند و کشیده است و در جنگل های بارانی و در نواحی سایه ای در حدود 15 تا 30 متر ارتفاع، رشد میکند.

نخل آسای بومی آمریکای جنوبی و مرکزی بوده و عموما در جنگل های بارانی و درختزار های حاشیه ی رودخانه ها و زمین های پست رشد می کند. نخل آسای یکی از گونه‌ های نخل است که بیشتر در کشور های گرمسیری رشد میکند.

تمامی اجزای نخل آسای مصارف دارویی داشته و هر قسمت از این نخل میتواند به شما سود برساند. جالب است بدانید که به میوه های نخل آسای، آکای بری میگویند. در این مطلب از طب شناس به معرفی طبع، خواص، مضرات و همچنین مصلحات نخل آسای خواهیم پرداخت.

طبع میوه های نخل آسای چیست؟

همانطور که گفته شد، نخل آسای در مناطق گرمسیری پتانسیل رشد دارد. این نخل حاوی میوه هایی میباشد که ظاهری ارغوانی رنگ دارند. خوب است بدانید که طبع میوه ی نخل آسای گرم است.

خواص فوق العاده ی نخل آسای

همانطور که گفته شد، نخل آسای دارای خواص درمانی فراوانی است. در این قسمت، به معرفی خواص میوه ی نخل آسای خواهیم پرداخت. این خواص به طور کلی شامل موارد زیر میشوند:

خواص نخل اسای
خواص نخل اسای

نخل آسای و بهبود سلامت قلب و عروق

یکی از مشهور ترین و البته مهم ترین خواص نخل آسای، بهبود سلامت قلب و عروق است. مطالعات انجام شده بر روی میوه های نخل آسای نشان داد که میوه های این گونه، ماده ای به نام آنتوسیانین در خود دارند که همچون یک آنتی اکسیدان قوی عمل میکند.

این آنتی اکسیدان بر روی سیستم عروقی تأثیر گذاشته و این تاثیر به معنای آن است که تمام سلول های این بخش، از خطر آسیب های استرس اکسیداتیو رادیکال های آزاد در امان خواهند بود.

علاوه بر آن، آنتوسیانین ها با تنظیم سطح کلسترول LDL ارتباط دارند. این امر سبب میشود تا شما در برابر خطرات و مشکلاتی همچون آترواسکلروز، سکته مغزی و حمله قلبی در امان باشید.

خواص نخل آسای در تنظیم فشار خون

امروزه، یکی از خطرناک ترین بیماری های مزمنی که در حال افزایش است، فشار خون بالا می باشد. آمار ها نشان میدهد، بر اثر این بیماری خطرناک تنها در سال 2017، 700 هزار نفر جان خود را از دست دادند.

خوب است بدانید که فشار خون بالا، هیچگونه نشانه ای نداشته و به همین دلیل تشخیص آن بسیار دشوار میباشد. به طوری که پزشکان از فشار خون بالا به عنوان قاتل خاموش یاد میکنند.

محققان در مطالعات خود به این نتیجه رسیده اند که پتاسیم مهم ترین نقش در تنظیم فشار خون را دارد؛ چرا که این عنصر به عنوان یک وازودیلاتور عمل میکند. این بدان معنی است که پتاسیم می تواند رگ های شما را گشاد کند.

نخل آسای و کاهش وزن

بر طبق مطالعات انجام شده مشخص شد که نخل آسای می تواند در کاهش وزن و تناسب اندام نقش موثری را ایفا کند. جالب است بدانید که امروزه در ساخت بسیاری از مکمل های لاغری نیز از نخل آسای استفاده میشود.

علاوه بر آن، تحقیقات نشان می‌ دهد، مصرف نخل آسای قادر است بر روی متابولیسم شما تأثیر بگذارد. این امر در نهایت سبب میشود تا فرآیند چربی سوزی در بدن شما با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

به علاوه، ترکیبات ارگانیک موجود در نخل آسای می توانند ترشح هورمون گرلین، که نام دیگر هورمون گرسنگی است، را تحت تأثیر قرار دهند. با کاهش ترشح این هورمون، شما تا ساعت ها احساس گرسنگی نخواهید کرد.

نخل آسای و تقویت سلامت پوست

جالب است بدانید که درست نظیر دیگر اعضای خانواده نخل ها، این میوه های نخل آسای نیز می تواند سلامت پوست شما را تقویت کند.

خوب است بدانید که مهم ترین نقش پوست، جلوگیری از ورود عوامل بیماری زا به بدن می باشد. به همین دلیل است افرادی که پوست سالم تری دارند، کمتر به بیماری های مختلف دچار میشوند.

علاوه بر محتوای ویتامین C میوه های نخل آسای که سبب تولید کلاژن میشوند، آنتی اکسیدان های این میوه ها نیز از پیری زودرس جلوگیری میکنند.

میوه های نخل آسای و تقویت سیستم ایمنی بدن

طبق مطالعات انجام شده مشخص شد که ترکیبات پلی فنولیک که از آکای بری استخراج می شوند، تکثیر سلول های معیوب را کاهش میدهند.

پژوهشگران معتقدند که آکای بری حاوی مواد گیاهی و شیمیایی است که می تواند جهش سلولی را در سطح مولکولی مهار کرده و این کار را با کشتن سلول های معیوب، پیش از تکثیر آن ها، انجام میدهد.

هر چند آکای بری ها به عنوان درمان برای بیماری های مختلف شناخته نمیشوند، اما مطالعات بیشتر، نشان دهنده ی ابعاد جدید و اکتشافات امید بخشی در این زمینه هستند.

مضرات و منع مصرف نخل آسای

مصرف میوه ی نخل آسای، آکای بری، در کنار تمامی خواصی که دارد، مصرف آن میتواند با عوارض جانبی همراه باشد. برخی از این عوارض شامل موارد زیر میشوند:

مصلحات نخل آسای چه میباشند؟

همانطور که گفته شد میوه های نخل آسای، یا همان آکای بری، دارای طبع و مزاجی گرم است و گرم مزاجان میبایست آن را با مصلحاتش مصرف کنند.

توصیه میشود هم به جهت اصلاح طبع میوه های نخل آسای و هم برای غلبه بر طعم تند و تیز آکای بری، مقداری از آب آکای بری را گرفته و با مصلح آن، که قهوه میباشد، مخلوط کنید تا مزاج آن را متعادل سازید.

طبع و خواص کنار در طب سنتی|طبع و خواص کنار در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص کنار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 3 مصلح معروف آن

طبع-و-خواص-گوشت-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت ماهی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص عرق گل ختمی در طب سنتی|خواص عرق گل ختمی

طبع و 22 مورد از خواص عرق گل ختمی + مضرات و مصلحات

خواص آب طالبی + طبع، مضرات و مصلح|خواص آب طالبی|خواص طالبی

طبع و بیش از 30 خاصیت آب طالبی در طب سنتی+ عوارض و مضرات و مصلح

خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه|خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه|خواص پیازچه

خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه

خواص نخود فرنگی در طب سنتی|طبع نخود فرنگی در طب سنتی

طبع و خواص نخودفرنگی یا نخودسبز در طب سنتی ایرانی+ مصلحات

درمان فوری آبریزش بینی|درمان آبریزش بینی

درمان آبریزش بینی در 3 شماره!

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب