طب شناس
11 خاصیت آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی + طرز تهیه آبگوشت دوگوله دودار خوشمزه|خواص آبگوشت دوگوله دودار

11 خاصیت آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی + طرز تهیه آبگوشت دوگوله دودار خوشمزه

تاریخ انتشار: November 7, 2022

رای به این نوشته: 4.51/5 (498 رای)

آبگوشت دو گوله دودار که نام دیگر آن آبگوشت دوغ دار است یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شهر اراک و استان لرستان می باشد که در لهجه اراکی و به گویش لری به آن دوگوله دودار می گویند.

این غذا خوشمزه طرفداران زیادی دارد و مصرف آن در فصل های سرد بسیار پیشنهاد می شود. برای تهیه این آبگوشت به مواد اولیه ای همچون: لوبیا، نخود، گوشت، پیاز، بادمجان، کشک و... نیاز است.

این غذای سنتی به دلیل موادی که برای تهیه آن استفاده می شود از ارزش غذایی بالایی برخودار است و مصرف آن فواید زیادی را به دنبال دارد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی و طرز تهیه آن بپردازیم.

خواص آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی چیست؟

خواص آبگوشت دوگوله دودار
خواص آبگوشت دوگوله دودار

طرز تهیه آبگوشت دو گوله دودار:

برای تهیه آبگوشت دو گوله دودار حدود دو پیمانه نخود و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید و چند مرتبه آب آن را تعویض نمایید. پونصد گرم گوشت گوسفندی را به همراه نخود و لوبیا، یک عدد پیاز خرد شده، چهار حبه سیر خرد شده، کمی نمک و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید همه مواد به خوبی پخته شوند.

وقتی گوشت به خوبی پخته شده بود کمی زردچوبه به آبگوشت اضافه نمایید. دو عدد بادمجان را به خوبی بشویید و پوست بگیرید. بادمجان ها را سرخ کنید و به آبگوشت بیافزایید.

در آخر کار حدود دویست و پنجاه گرم کشک را به آبگوشت اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد.

در ظرفی مناسب کمی روغن بریزید و به آن نعنا خشک اضافه کنید و سریع هم بزنید تا نعنا ها سرخ شوند و نعنا داغ به دست آید. نعنا داغ بدست آمده را نیز به آبگوشت بیافزایید.

آبگوشت دو گوله دودار شما آماده است میتوانید آب آن را به صورت جداگانه میل نمایید و بقیه مواد که شامل: نخود، لوبیا، بادمجان و گوشت میشوند را با یکدیگر به خوبی بکوبید و در کنار سبزی با نان سنگک تازه میل نمایید. نوش جان.

مضرات آبگوشت دوگوله دودار چیست؟

همانطور که می دانید آبگوشت دوگوله دودار دارای کشک است. استفاده از کشک به کاهش وزن کمک میکند اما زیاده روی در مصرف آن موجب افزایش وزن می شود. پس حتما به مقدار مصرف آن توجه داشته باشید.

درمان سنگ صفرا با طب سنتی

درمان سنگ صفرا با گلابی!

طبع و خواص مربا خیار در طب سنی|خواص مربا خیار

طبع و 9 خواص مربا خیار در طب سنتی + مضرات و مصلح

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

طبع-و-خواص-گوشت-غاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص مربا انگور در طب سنتی|خواص مربا انگور

طبع و خواص، مضرات و مصلح مربا انگور در طب سنتی+ طرز تهیه مربا انگور در خانه

دلیل سوزش ادرار و راه درمان سوزش ادراری در طب سنتی و خوراکی ها

درمان سوزش ادرار و مجاری ادراری+ دلایل + نکات و توصیه ها در طب سنتی

خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

همه چیز درباره طبع و خواص آب هندوانه در طب سنتی+ طرز تهیه 4 نوشیدنی خوشمزه با آب هندوانه|خواص آب هندوانه

همه چیز درباره طبع و خواص آب هندوانه در طب سنتی+ 4 نوشیدنی خوشمزه با آب هندوانه