طب شناس
11 خاصیت آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی + طرز تهیه آبگوشت دوگوله دودار خوشمزه|خواص آبگوشت دوگوله دودار

11 خاصیت آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی + طرز تهیه آبگوشت دوگوله دودار خوشمزه

تاریخ انتشار: November 7, 2022

رای به این نوشته: 4.51/5 (498 رای)

آبگوشت دو گوله دودار که نام دیگر آن آبگوشت دوغ دار است یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شهر اراک و استان لرستان می باشد که در لهجه اراکی و به گویش لری به آن دوگوله دودار می گویند.

این غذا خوشمزه طرفداران زیادی دارد و مصرف آن در فصل های سرد بسیار پیشنهاد می شود. برای تهیه این آبگوشت به مواد اولیه ای همچون: لوبیا، نخود، گوشت، پیاز، بادمجان، کشک و... نیاز است.

این غذای سنتی به دلیل موادی که برای تهیه آن استفاده می شود از ارزش غذایی بالایی برخودار است و مصرف آن فواید زیادی را به دنبال دارد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به خواص آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی و طرز تهیه آن بپردازیم.

خواص آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی چیست؟

خواص آبگوشت دوگوله دودار
خواص آبگوشت دوگوله دودار

طرز تهیه آبگوشت دو گوله دودار:

برای تهیه آبگوشت دو گوله دودار حدود دو پیمانه نخود و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید و چند مرتبه آب آن را تعویض نمایید. پونصد گرم گوشت گوسفندی را به همراه نخود و لوبیا، یک عدد پیاز خرد شده، چهار حبه سیر خرد شده، کمی نمک و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید همه مواد به خوبی پخته شوند.

وقتی گوشت به خوبی پخته شده بود کمی زردچوبه به آبگوشت اضافه نمایید. دو عدد بادمجان را به خوبی بشویید و پوست بگیرید. بادمجان ها را سرخ کنید و به آبگوشت بیافزایید.

در آخر کار حدود دویست و پنجاه گرم کشک را به آبگوشت اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد.

در ظرفی مناسب کمی روغن بریزید و به آن نعنا خشک اضافه کنید و سریع هم بزنید تا نعنا ها سرخ شوند و نعنا داغ به دست آید. نعنا داغ بدست آمده را نیز به آبگوشت بیافزایید.

آبگوشت دو گوله دودار شما آماده است میتوانید آب آن را به صورت جداگانه میل نمایید و بقیه مواد که شامل: نخود، لوبیا، بادمجان و گوشت میشوند را با یکدیگر به خوبی بکوبید و در کنار سبزی با نان سنگک تازه میل نمایید. نوش جان.

مضرات آبگوشت دوگوله دودار چیست؟

همانطور که می دانید آبگوشت دوگوله دودار دارای کشک است. استفاده از کشک به کاهش وزن کمک میکند اما زیاده روی در مصرف آن موجب افزایش وزن می شود. پس حتما به مقدار مصرف آن توجه داشته باشید.

افراد با مزاج سرد و خشک چه ویژگی هایی دارند؟|ویژگی های مزاج سرد و خشک در طب سنتی چگونه است؟

خصوصیات و ویژگی های افرادی که مزاج سرد و خشک دارند

معجون سلامتی

معجون سلامتی! شهدی شیرین برای ارتقاء سلامت بدن

آشواگاندا/ آشواگاندها یا (جنسینگ هندی)

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی|خواص ارجنگ

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی+ 6 مورد از عوارض سوءمصرف ارجنگ

تدابیر طب سنتی برای پیاده روی اربعین|چیزهایی که باید برای سفر به کربلا در اربعین بدانید

در پیاده روی اربعین چه بخورم؟ چه بپوشم؟ چه کار کنم؟

خوابی راحت و آسوده با تدابیر طب سنتی

آسوده بخوابید! تدابیر طب سنتی برای خواب راحت

طبع و خواص گزنه در طب سنتی دمنوش گیاهی

خواص و فواید چای گزنه+ دمنوش در افراد درگیر سنگ کلیه

درمان عفونت لثه در طب سنتی|عفونت لثه

5 راهکار درمان التهاب وعفونت لثه در طب اسلامی و سنتی + درمان عفونت ریشه دندان