طب شناس
طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان|خواص شربت ریحان

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان

تاریخ انتشار: November 30, 2022

رای به این نوشته: 4.09/5 (390 رای)

شربت ریحان یکی از شربت های سنتی و خوشمزه کشورمان ایران است که در دو رنگ بنفش و سبز تهیه می شود. شربت ریحان یکی از ساده ترین شربت ها است که تهیه آن بسیار راحت می باشد.

ریحان جزو گیاهان معطر است که حدود سی و پنج نوع گونه متعدد در رنگ و شکل های مختلف دارد. ریحان یکی از گیاهان بسیار مفید در طب سنتی است که طبق مطالعات صورت گرفته حدود سیصد نوع درماتن گیاهی دارد.

شربت ریحان بر تنگی نفس و ریه بسیار موثر می باشد. این شربت دارای مقادیر بالایی آنتی اکسیدان است و از خاصیت ضد التهابی برخوردارد می باشد. شربت ریحان یک گزینه عالی برای درمان التهاب است. ریحان، گیاهی ضد باکتری است که به مقابله با انواع عفونت ها می پردازد.

در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع شربت ریحان در طب سنتی، خواص شربت ریحان در طب سنتی و همچنین طرز تهیه شربت ریحان بپردازیم.

طبع شربت ریحان در طب سنتی چیست؟

طبع شربت ریحان در طب سنتی معتدل است. این شربت دارای ویتامین های A، C و E است و مصرف آن برای بدن فواید زیادی را به دنبال دارد.

خواص شربت ریحان
خواص شربت ریحان

خواص شربت ریحان در طب سنتی چیست؟

.

طرز تهیه شربت ریحان:

مواد لازم برای تهیه شربت ریحان:

ریحان بنفش یا سبز: یک دسته

شکر: یک لیوان

آب: دو لیوان

طرز تهیه شربت ریحان خوشمزه:

در مرحله اول برای درست کردن شربت ریحان باید یک دسته ریحان را پاک کنید و برگ های آن را کاملا بشویید. برگ های شسته شده را کنار بگذارید تا آب اضافی آن ها خارج شود. ظرفی مناسب را انتخاب کنید و برگ های ریحان را در آن قرار دهید. در این جا دقت کنید که رنگ شربت شما به ریحانی که استفاده می کنید وابسته است. اگر ریحان سبز باشد رنگ شربت شما نیز سبز کمرنگ می شود که در صورت دلخواه می توانید برای پر رنگ تر شدن کمی رنگ خوراکی اضافه نمایید.

اما اگر رنگ ریحان بنفش باشد رنگ شربت شما نیز بنفش کمرنگ می شود که باز هم اگر تمایل داشتید برای پر رنگ تر شدن می توانید از رنگ خوراکی استفاده نمایید.

شعله گاز را روشن کنید و حرارت را ملایم کنید. ظرف را روی حرارت قرار دهید. دو لیوان آب و یک لیوان شکر را به ریحان ها اضافه کنید. کمی زمان دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و آب به جوش آید. حدود نیم ساعت زمان دهید تا شربت غلیظ شود و قوام پیدا کند.

بعد از گذشت نیم ساعت، زمانی که شربت غلظت کافی پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و درب ظرف را بگذارید. اجازه دهید شربت کاملا خنک شود تا عطر و طعم ریحان ها به خوبی وارد شربت شود.

وقتی شربت خنک شد آن را از یک صافی رد کنید و در ظرفی مناسب که در دارد بریزید. شربت را در یخچال بگذارید. هر وقت قصد استفاده از شربت را داشتید مقداری از آن را در لیوان دلخواه بریزید و به آن کمی یخ و آب اضافه نمایید. شربت را به کمک قاشق خوب هم بزنید که یکدست شود. حالا شربت آماده سرو است. نوش جان

مضرات شربت ریحان چیست؟

مصلح شربت ریحان در طب سنتی چیست؟

مصلح ریحان در طب سنتی نیلوفر و بدلش بادرنجبویه می باشد. مصرف ریحان با مصلحش سبب تعادل طبع و بهبود خواص آن می گردد.

آشواگاندا/ آشواگاندها یا (جنسینگ هندی)

طبع و خواص نارنج در طب سنتی

طبع و خواص نارنج در طب سنتی ایرانی و اسلامی

پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

طبع سیرابی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی سرد است یا گرم؟+ خواص + مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

طبع-و-خواص-شیر-گاو-و-گوسفند-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-شیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-گاو-گوسفند

طبع و خواص شیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

روزه-داری-و-کاهش-وزن-با

روزه برای چه کسانی مفیدتر است/ روزه داری خوب همراه با کاهش وزن

طبع و خواص موهیتو در طب سنتی|طبع و 6 خاصیت فوق العاده موهیتو در طب سنتی+ طرز تهیه موهیتو لیمو و نعنا|خواص موهیتو

طبع و 6 خاصیت فوق العاده موهیتو در طب سنتی+ طرز تهیه موهیتو لیمو و نعنا

درمان-خانگی-گرمی-معده-در-طب-سنتی

14 روش برای درمان فوری گرمی معده +درمان داغی معده در طب سنتی