طب شناس
طبع و 8 خاصیت شگفت انگیز کوفته سیرابی+ طرز تهیه کوفته سیرابی خوشمزه|خواص کوفته سیرابی

طبع و 8 خاصیت شگفت انگیز کوفته سیرابی+ طرز تهیه کوفته سیرابی خوشمزه

تاریخ انتشار: December 12, 2022

رای به این نوشته: 4.29/5 (372 رای)

برخی افراد حس خوشایندی نسبت به شنیدن نام سیرابی و شیردان ندارند. سیرابی و شیردان که در تهیه کوفته سیرابی به کار می روند شکل جذابی ندارند و ممکن است در موقع پخت رایحه خوبی نیز نداشته باشند و این موضوع موجب می شود که افراد میلی به خوردن آن ها نیز نداشته باشند.

اغلب افراد به دلیل شکا و بوی سیرابی از آن فراری هستند. سیرابی به دلیل انواع ویتامین و مواد معدنی که دارد از خواص بیشماری برخوردار است. اگر شما دوست دارید که از خواص سیرابی استفاده کنید اما تمایلی به خوردن آن ندارید به شما پیشنهاد می کنیم که کوفته سیرابی را امتحان کنید.

کوفته سیرابی یکی از غذاهای سنتی استان ایلام است که در کنار طعم خوبی که دارد از فواید زیادی نیز بهره مند است. اگر طرز تهیه این غذای بینظیر را نمی دانید در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع کوفته سیرابی در طب سنتی، خواص کوفته سیرابی در طب سنتی و همچنین طرز تهیه کوفته سیرابی بپردازیم.

طبع کوفته سیرابی در طب سنتی چیست؟

طبع سیرابی که در تهیه کوفته سیرابی به کار می رور سرد و خشک است. مصرف این غذا برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است اما افراد سرد مزاج باید آن را به همراه مصلحاتش مصرف نمایند.

خواص کوفته سیرابی در طب سنتی چیست؟

خواص کوفته سیرابی
خواص کوفته سیرابی

طرز تهیه کوفته سیرابی:

مواد لازم:

طرز تهیه کوفته سیرابی خوشمزه و پر فایده:

در مرحله اول باید نیم کیلو سیرابی و شیردان که کاملا تمیز شده اند را به کمک چرخ گوشت دو بار چرخ کنید. شما میتوانید از مقداری گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ نیز در تهیه کوفته سیرابی استفاده نمایید.

 حال یک عدد پیاز را پوست بگیرید و خیلی ریز با کمک رنده خرد کنید. آب پیاز رنده شده را بگیرید و به گوشت های چرخ شده اضافه کنید. دو حبه سیر را رنده کنید و به همراه یک عدد تخم مرغ، سه قاشق پودر نان سوخاری و مقداری ادویه جات به مواد اضافه نمایید. مواد را به خوبی با یکدیگر ورز دهید.

از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و با کمک کف دست کاملا گرد و منسجم کنید. یک ظرف مناسب انتخاب کنید و در آن کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. کوفته ها را در ظرف بریزید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.

اگر مایل بودید می توانید قبل از اینکه کوفته ها را سرخ کنید، آن ها را در مقداری پودی سوخاری بغلتانید. کوفته ها سیرابی شما حاضر است. از این کوفته ها می توانید در تهیه غذاهای مختلف دیگر نیز استفاده نمایید.

شما میتوانید با استفاده از رب و ادویه مقداری سس برای این غذا تهیه کنید و در هنگام سرو در کنار کوفته ها استفاده نمایید.

مضرات کوفته سیرابی چیست؟

یکی از مضرات سیرابی موجود در کوفته سیرابی این است که کلسترول بالایی دارد. اگر جزو افرادی هستید که کلسترول بالایی دارید یا به بیماری های قلبی مبتلا می باشید این غذا را با احتیاط و تحت نظر پزشک استفاده نمایید. کلسترول بالا میتواند رگ ها را مسدود کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد و به همین دلیل باید از مصرف بیش از حد سیرابی خودداری کرد.

معمولا برای پخت سیرابی و طعم آن از نمک زیادی استفاده می کنند که این موضوع یکی از مضرات کوفته سیرابی به شمار می رود زیرا این غذا اگر میزان نمک بالایی داشته باشد موجب افزایش فشار خون می شود.

مصلح کوفته سیرابی در طب سنتی چیست؟

مصلح سیرابی موجود در کوفته سیرابی دارچین، زنجبیل، سرکه، گلپر و مرزه است. مصرف این موارد به همراه سیرابی سبب تعادل طبع و بهبود خواص آن می گردد.

درمان سردرد

درمان فوری سردرد+ انواع سردرد

طبع و خواص هودیا گوردونی در طب سنتی|خواص هودیا گوردونی

خواص هودیا گوردونی و مضرات آن از منظر طب سنتی + 6 خاصیت هودیا

خواص آملا و بررسی همه ویژگی های آملا در طب سنتی|خواص روغن آملا|طبع و خواص آملا

8 خاصیت ویژه آملا در طب سنتی+ روش استفاده از روغن آملا برای مو

درمان کبد چرب و حفظ سلامت کبد با آبغوره

درمان کبد چرب و 2 مشکل دیگر بدن با آبغوره

ترما ارینتالیس

طبع و خواص مربا خیار در طب سنی|خواص مربا خیار

طبع و 9 خواص مربا خیار در طب سنتی + مضرات و مصلح

گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان+ خواص

طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات