طب شناس
طبع و 8 خاصیت کباب کوبیده در طب سنتی+ طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی|خواص کباب کوبیده

طبع کباب کوبیده در طب سنتی+ خواص+ مضرات+ مصلحات

تاریخ انتشار: January 12, 2023

رای به این نوشته: 4.39/5 (703 رای)

امروز می خواهیم به غذایی بپردازیم که جزو غذاهای سنتی کشورمان ایران است و از گذشته های دور تا به حال طرفداران زیادی داشته است. کباب کوبیده اغلب در مجالس مورد مصرف قرار می گیرد.

کشورمان ایران، غذاهای سنتی بسیاری دارد که هر کدام طعم و رابحه مخصوص به خود را دارا می باشد اما در این میان کباب کوبیده جزو غذاهایی است که معمولا همه طعم آن را میپسندند. هنگامی که قصد درست کردن کباب کوبیده را داریم رعایت برخی نکات اهمیت بسیاری پیدا می کند.

کباب کوبیده از خواص بیشماری برای بدن برخوردار است، اگر با طرز تهیه کباب کوبیده آشنا نیستید در ادامه این مطلب از طب شناس همراه ما باشید تا به طبع کباب کوبیده در طب سنتی، خواص کباب کوبیده در طب سنتی و همچنین طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه و مجلسی بپردازیم.

طبع کباب کوبیده در طب سنتی چیست؟

طبع کباب کوبیده از نظر متخصصین طب سنتی گرم و خشک می باشد. این غذا برای افرادی با طبع سرد مفید می باشد اما افراد گرم مزاج باید آن را در کنار مصلحش مصرف نمایند.

خواص کباب کوبیده در طب سنتی چیست؟

خواص کباب کوبیده
خواص کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده:

مواد لازم:

طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی:

در مرحله اول برای درست کردن کباب کوبیده رستورانی حدود چهارصد گرم گوشت راسته گوسفندی را با حدود چهارصد گرم گوشت قلوه گاه گوساله و صد گرم دنبه تازه به کمک چرخ گوشت دو بار چرخ کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط گردند.

گوشت های چرخ شده را در ظرفی بزرگ بریزید. در ظرفی دیگر چند پیاز را پوست بگیرید و با رنده خرد کنید. بعد از اینکه همه پیاز ها رنده شد به کمک دست کاملا آب آن ها را بگیرید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

پیاز هایی که آب گرفته اید را حدود یک ربع در یخچال بگذارید تا بنا به گفته چلوکبابی ها شیرین گردد. پس از گذشت یک ربع، پیاز ها را به گوشت های چرخ شده اضافه نمایید. وقت اضافه کردن ادویه هاست، کمی بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه و حدود دو قاشق غذاخوری زعفران آب کرده را به بقیه مواد بیافزایید.

حال وقت ورز دادن مواد کباب است، یک دستکش یکبار مصرف بپوشید و مواد را کاملا ورز دهید تا حالتی منسجم بگیرند و به صورتی چسبناک در آید به طوری که وقتی مواد کباب را از درون ظرف بر میداریم به شکل یکدست بلند گردد.

وقتی به مقدار کافی مواد را ورز دادید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود دو ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از گذشت زمان گفته شده ظرف را از درون یخچال خارج کنید.

حال وقت سیخ کردن کباب ها است، به این منظور سیخ های پهن که مخصوص کباب می باشند را تهیه کنید و با آب پیاز که در ابتدای کار کنار گذاشته اید خیس نمایید. از مواد کباب کوبیده به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و سیخ را در بین گوشت بگذارید و با کمک دست آن را روی سیخ پهن نمایید. وقتی مواد گوشتی کاملا روی سیخ پهن شد به کمک انگشت روی آن نقش بیاندازید.

انجام این کار به پخت بهتر کمک می نماید و باعث می شود شما در انتها کبابی زیباتر داشته باشید. اگر این راه برای سیخ کردن کباب سخت است میتوانید از کباب زن های دستی نیز استفاده نمایید.

وقت آماده کردن منقل است. در کف منقل به صورت یکدست زغال بریزید و روشن نمایید. سیخ های کباب را روی منقل قرار دهید. وقتی کباب ها خودشان را گرفتند، آن ها را مرتب بچرخانید که همه قسمت هایشان پخته شود.

وقتی همه کباب ها پخته شدند حدود پنجاه گرم کره را آب کنید و با مقداری زعفران دم کرده ترکیب کنید و به کمک یک برس تمیز روی کباب ها بکشید. انجام این کار سبب می شود شما کبابی خوش طعم تر با ظاهری زیبا و براق داشته باشید.

کباب کوبیده شما حاضر است، آن ها را در ظرفی دلخواه قرار دهید و با ریحان تازه، خیارشور، گوجه کبابی، نارنج و... تزیین نمایید و به همراه نان یا برنج سرو نمایید. نوش جان.

مضرات کباب کوبیده چیست؟

کباب کوبیده در کنار خواص زیادی که دارد، مصرف بیش از حد آن با برخی مشکلات و عوارض همراه می باشد.

مصلح کباب کوبیده در طب سنتی چیست؟

از منظر طب سنتی، مصلحات کباب کوبیده عبارتند از: سماق، سکنجبین، فلفل و گشنیز. مصرف این موارد به همراه کباب کوبیده بر تعادل طبع و بهبود خواص آن موثر می باشد.

درمان انواع سوختگی در منزل با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سوختگی سقف دهان در طب سنتی

6 راه درمان سوختگی با بخار در طب سنتی+ درمان عفونت سوختگی با طب سنتی

قاصدک با قلب شما چه می کند؟

قاصدک با قلب شما چه می کند؟

علل و راهکارهای درمان درد دور ناف در طب سنتی|درمان خانگی درد دور ناف + 8 علت درد دور ناف|درمان درد دور ناف

درمان خانگی درد دور ناف در بزرگسالان+ 8 علت درد دور ناف

طبع و خواص عرق شوید در طب سنتی|طبع عرق شوید

طبع و خواص عرق شوید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

علل و درمان خستگی صبحگاهی|علت خستگی و کسالت صبحگاهی|درمان کسالت صبحگاهی

چرا صبح ها کسلی؟ علت کسالت صبحگاهی و درمان آن

جینسینگ پرویی (ماکا)

نشانه های کبد چرب و راه های مبارزه با آن

چگونه بفهمیم کبد چرب داریم؟

پاکسازی خون با طب سنتی

روش های طب سنتی برای پاکسازی خون