طب شناس
طبع و خواص مربا خیار در طب سنی|خواص مربا خیار

طبع و 9 خواص مربا خیار در طب سنتی + مضرات و مصلح

تاریخ انتشار: March 12, 2023

رای به این نوشته: 4.91/5 (253 رای)

مربا خیار از مرباهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با دو روش با آهک و بدون آهک قابل تهیه است. مربا خیار یکی از مربای های بسیار محبوب است که می توانید تهیه کرده و در وعده صبحانه همراه با دیگر مواد غذایی میل کنید.
در تهیه‌ی مربا خیار، شما به دلخواه می توانید خیار را خرد، رنده و یا مانند گل رز کرده و این مربا را تهیه کنید؛ در هر صورت این مربا خوشمزه می باشد.
توجه داشته باشید که حتما از خیار قلمی استفاده کنید. مربای خیار علاوه بر خوشمزگی، از خواص خود خیار نیز بهره مند است؛ این خواص شامل کمک به هضم غذا، سلامت سیستم کلیوی، کاهش التهاب، مبارزه با کرم روده، کمک به درمان آلزایمر و کمک به کاهش یبوست می‌ باشد که از خاصیت های فوق العاد‌ه‌ی خیار است.

طبع مربا خیار سرد است یا گرم؟

چنانچه در رابطه با طبع مربا خیار سوالاتی نظیر: طبع مربا خیار چیست؟ و یا، طبع مربا خیار گرم است یا سرد؟ و یا حتی، طبع مربا خیار تر است یا خشک؟ سوالاتی برای شما پیش آمده است، خوب است بدانید که طبع مربا خیار سرد و تر است.
بنابراین مربا خیار برای گرم مزاجان مناسب بوده و توصیه می شود سرد مزاجان در مصرف آن دقت نموده و حتما آن را با مصلحاتش مصرف کنند.

خواص مربا خیار
خواص مربا خیار

خواص بی نظیر مربا خیار

مربا خیار خواص فراوانی دارد که از میوه خیار منشاء گرفته اند؛ این خواص به طور کلی شامل موارد زیر می شوند:

مضرات و منع مصرف های مربا خیار

مربا خیار ماده غذایی سالم و بدون ضرر برای افراد مختلف است؛ اما باید توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف هر ماده خوراکی میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.


این در حالی است که، با مصرف به اندازه ی این مواد، نه تنها عوارضی پیش نخواهد آمد، بلکه برای شما مفید واقع خواهند شد؛ اما چنانچه در مصرف هر نوع ماده غذایی زیاده روی کنید، امکان دارد تمامی مزایای آن، به معایب تبدیل شود.
بنابراین، مضراتی که در ادامه برای مربا خیار بیان خواهیم کرد، به دلیل مصرف بیش از اندازه ی این مربا، و یا به دلیل حساسیت برخی افراد به میوه خیار خواهد بود. یکی از این عوارض و ممنوعیت هابه این شرح است

قولنج و ایجاد گاز در معده: یکی از نکاتی که در مصرف مربا خیار حتما باید در نظر داشته باشید این است که حتما در تهیه‌ ی این مربا از خیارهای تازه استفاده کنید؛

زیرا خیارهایی که بیش حد مانده اند می توانند سبب مشکلاتی نظیر قولنج و ایجاد گاز در معده شوند. در صورت موجود نبودن خیار تازه، شما می‌بایست پوست خیار های مانده را گرفته و سپس مورد استفاده قرار دهید.

مصلحات مربا خیار

با توجه به طبع سرد مربا خیار، توصیه میشود که سرد مزاجان آن را با مصلحاتش که شامل عسل، مویز و خرما میشود مصرف کنند تا طبع و مزاج مربا خیار اصلاح شود.

تقویت حافظه با یک نوع قارچ|قارچ یال شیر

تقویت حافظه با یک نوع قارچ

درمان عفونت لثه در طب سنتی|عفونت لثه

5 راهکار درمان التهاب وعفونت لثه در طب اسلامی و سنتی + درمان عفونت ریشه دندان

ریحان مقدس

همه چیز در باره آبله میمونی+ علائم و راه های انتقال|همه آنچه باید در مورد آبله میمونی بدانیم|همه آنچه باید در مورد آبله میمونی بدانیم

از آبله میمونی چه می دانید؟+ واکسن آبله میمونی

طبع و خواص خار مریم در طب سنتی|خواص خار مریم|روش مصرف خار مریم|طبع و خواص خار مریم

طبع خار مریم گرم است یا سرد+ 12 عارضه ناشی از مصرف زیاد خار مریم

بهترین روغن مصرفی

کدام روغن برای استفاده روزمره بهتر است؟

پتله پلو

درمان فوری میخچه پا|درمان میخچه افراد دیابتی

6 درمان فوری میخچه پا + درمان میخچه افراد دیابتی