طب شناس

فراسیون سفید یا گندنای کوهی

تاریخ انتشار: January 4, 2023

رای به این نوشته: 4.78/5 (546 رای)

گندنای کوهی (یا فراسیون سفید) یک گیاه است که از اندام هایی که بالای سطح زمین رشد کرده و برای ساخت دارو استفاده می شود.

طبع فراسیون سفید (گندنای کوهی) چیست؟

چنانچه در رابطه با طبع فراسیون سفید (گندنای کوهی) سوالاتی نظیر: طبع فراسیون سفید (گندنای کوهی) چیست؟ و یا، طبع فراسیون سفید (گندنای کوهی) گرم است یا سرد؟ و یا حتی، طبع فراسیون سفید (گندنای کوهی) تر است یا خشک؟ سوالاتی برای شما پیش آمده است، خوب است بدانید که طبع فراسیون سفید (گندنای کوهی) گرم و خشک است.
بنابراین فراسیون سفید (گندنای کوهی) برای سرد مزاجان مناسب بوده و توصیه می شود گرم مزاجان در مصرف آن دقت نموده و حتما آن را با مصلحاتش مصرف کنند.

خواص باورنکردنی فراسیون سفید (گندنای کوهی)

به طور کلی خواص فراسیون سفید (گندنای کوهی) شامل موارد زیر میشوند:

مشکلات قاعدگی

فراسیون برای آن دسته از خانم‌هایی که قاعدگی دردناک را تجربه می‌کنند، مفید است. ترکیبات فعال موجود در گندنای کوهی باعث کاهش نوسانات خلقی می‌شود و درد‌های ناشی از گرفتگی شدید را کم می‌کند.

همچنین عرق فراسیون برطرف کننده کیست تخمدان و کیست سینه است. بر خلاف عرق رازیانه که در تنظیم قاعدگی موثر، اما برای کیست سینه مضر است؛ عرق فراسیون برطرف کننده هر دو مشکل است و مشکلی ایجاد نمی‌کند.

التهاب را کاهش می‌دهد.

از گندنای کوهی می‌توان به صورت خوراکی و معجون استفاده کرد. این معجون ورم مفاصل را تسکین می‌دهد و باعث می‌شود فرد از سرفه و گلو درد رهایی یابد.

این گیاه همچنین انقباض در رگ‌های خونی را کاهش داده و التهاب را کاهش می‌دهد و نیز با کاهش فشار خون به تقویت سلامت قلب کمک می‌کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد.

مصرف کمی از گندنای کوهی باعث کاهش سطح کلسترول می‌شود. این گیاه با از بین بردن کلسترول اضافه که مانع از ایجاد پلاکت می‌شوند، سطح کلسترول را متعادل می‌کند. این گیاه از گرفتگی شریان‌های خونی جلوگیری می‌کند و احتمال سکته مغزی و حملات قلبی ناشی از کلسترول بالا را کاهش می‌دهد.

درمان دیابت

یکی دیگر از خواص گندنای کوهی (فراسیون)، بهبود دیابت است. این گیاه به نرمال کردن سطح قند خون کمک می‌کند.

سموم بدن را از بین می‌برد.

فراسیون باعث می‌شود که سرعت عرق کردن افزایش یابد؛ در نتیجه، سموم بدن از قبیل آب اضافی، نمک‌ها، مواد مضر و چربی‌ها که باعث بروز بیماری می‌شوند از بین می‌روند.

تشنج را درمان می‌کند.

گندنای کوهی به عنوان یک عامل ضد تشنج عمل می‌کند و باعث کاهش تشنج‌ها و گرفتگی عضلات می‌شود. چای تهیه شده از این گیاه، آرامش بخش است و ذهن و بدن را آرام می‌کند.

از بروز سرطان جلوگیری می‌کند.

یکی از خواص گندنای کوهی، ویژگی ضد التهابی است. فراسیون از مرگ سلول‌ها جلوگیری می‌کند و در نتیجه، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. خاصیت آنتی اکسیدانی آن به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد که باعث مرگ سلول‌ها می‌شوند، کمک می‌کند.

مشکلات گوارشی

از جمله خواص فراسیون این است که با از بین بردن عواملی مخل روده، به درمان سوء هاضمه و یبوست کمک می‌کند. این ماده دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی است و دستگاه گوارش را پاکسازی می‌کند. با جلوگیری از یبوست، نفخ بیش از حد و بواسیر، التهاب در روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

این گیاه دارای خواص ضد میکروبی و آنتی بیوتیکی است؛ بنابراین ایمنی بدن را تقویت کرده و آن را از عوامل خارجی و بیماری زا محافظت می‌کند. این گیاه را می‌توان در دهانشویه‌ها و خمیردندان‌ها یافت.

مضرات و منع مصرف های فراسیون سفید (گندنای کوهی)

فراسیون سفید (گندنای کوهی) گیاهی سالم و بدون ضرر برای افراد مختلف است؛ اما باید توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف هر گیاه دارویی میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.
این در حالی است که، با مصرف به اندازه ی این گیاهان، نه تنها عوارضی پیش نخواهد آمد، بلکه برای شما مفید واقع خواهند شد؛ اما چنانچه در مصرف هر نوع گیاه دارویی زیاده روی کنید، امکان دارد تمامی مزایای آن، به معایب تبدیل شود.
بنابراین، مضراتی که در ادامه برای گیاه فراسیون سفید (گندنای کوهی) بیان خواهیم کرد، به دلیل مصرف بیش از اندازه ی این گیاه دارویی، و یا به دلیل حساسیت برخی افراد به گیاه فراسیون سفید (گندنای کوهی) خواهد بود. این عوارض و ممنوعیت ها شامل موارد زیر میشوند:

مصلحات فراسیون سفید (گندنای کوهی)

با توجه به طبع گرم فراسیون سفید (گندنای کوهی)، توصیه میشود که گرم مزاجان آن را با مصلحاتش که شامل عرق ریواس و عرق گل ختمی میشود مصرف کنند تا طبع و مزاج فراسیون سفید (گندنای کوهی) اصلاح شود.

فواید چای سبز برای تنبلی تخمدان در طب سنتی

فواید چای سبز برای تنبلی تخمدان+ در طب سنتی

چاق کننده های گیاهی در طب سنتی

چاق کننده های ارزان گیاهی برای چاقی صورت و بدن+ روش استفاده در طب سنتی

خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

طبع و خواص برگ به در طب سنتی|خواص برگ به

طبع و خواص برگ به در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلحات

طبع مربا توت فرنگی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا توت فرنگی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا توت فرنگی+ خواص و مضرات مربا توت فرنگی در طب سنتی

رنگ هر مزاج چگونه است؟

ارتباط رنگ ها با مزاج افراد

غذاهایی که نباید در هوای آلوده بخورید|در هوای آلوده این غذاها رو نخورید

در هوای آلوده این غذاها را نخورید!

خواص آبگوشت بختیاری در طب سنتی|خواص ابگوشت بختیاری

طبع و خواص آبگوشت بختیار در طب سنتی+ 9 عارضه آبگوشت بختیاری