طب شناس
طبع و خواص مربا خیار در طب سنی|خواص مربا خیار

طبع و 9 خواص مربا خیار در طب سنتی + مضرات و مصلح

تاریخ انتشار: March 12, 2023

رای به این نوشته: 4.91/5 (253 رای)

مربا خیار از مرباهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با دو روش با آهک و بدون آهک قابل تهیه است. مربا خیار یکی از مربای های بسیار محبوب است که می توانید تهیه کرده و در وعده صبحانه همراه با دیگر مواد غذایی میل کنید.
در تهیه‌ی مربا خیار، شما به دلخواه می توانید خیار را خرد، رنده و یا مانند گل رز کرده و این مربا را تهیه کنید؛ در هر صورت این مربا خوشمزه می باشد.
توجه داشته باشید که حتما از خیار قلمی استفاده کنید. مربای خیار علاوه بر خوشمزگی، از خواص خود خیار نیز بهره مند است؛ این خواص شامل کمک به هضم غذا، سلامت سیستم کلیوی، کاهش التهاب، مبارزه با کرم روده، کمک به درمان آلزایمر و کمک به کاهش یبوست می‌ باشد که از خاصیت های فوق العاد‌ه‌ی خیار است.

طبع مربا خیار سرد است یا گرم؟

چنانچه در رابطه با طبع مربا خیار سوالاتی نظیر: طبع مربا خیار چیست؟ و یا، طبع مربا خیار گرم است یا سرد؟ و یا حتی، طبع مربا خیار تر است یا خشک؟ سوالاتی برای شما پیش آمده است، خوب است بدانید که طبع مربا خیار سرد و تر است.
بنابراین مربا خیار برای گرم مزاجان مناسب بوده و توصیه می شود سرد مزاجان در مصرف آن دقت نموده و حتما آن را با مصلحاتش مصرف کنند.

خواص مربا خیار
خواص مربا خیار

خواص بی نظیر مربا خیار

مربا خیار خواص فراوانی دارد که از میوه خیار منشاء گرفته اند؛ این خواص به طور کلی شامل موارد زیر می شوند:

مضرات و منع مصرف های مربا خیار

مربا خیار ماده غذایی سالم و بدون ضرر برای افراد مختلف است؛ اما باید توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف هر ماده خوراکی میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.


این در حالی است که، با مصرف به اندازه ی این مواد، نه تنها عوارضی پیش نخواهد آمد، بلکه برای شما مفید واقع خواهند شد؛ اما چنانچه در مصرف هر نوع ماده غذایی زیاده روی کنید، امکان دارد تمامی مزایای آن، به معایب تبدیل شود.
بنابراین، مضراتی که در ادامه برای مربا خیار بیان خواهیم کرد، به دلیل مصرف بیش از اندازه ی این مربا، و یا به دلیل حساسیت برخی افراد به میوه خیار خواهد بود. یکی از این عوارض و ممنوعیت هابه این شرح است

قولنج و ایجاد گاز در معده: یکی از نکاتی که در مصرف مربا خیار حتما باید در نظر داشته باشید این است که حتما در تهیه‌ ی این مربا از خیارهای تازه استفاده کنید؛

زیرا خیارهایی که بیش حد مانده اند می توانند سبب مشکلاتی نظیر قولنج و ایجاد گاز در معده شوند. در صورت موجود نبودن خیار تازه، شما می‌بایست پوست خیار های مانده را گرفته و سپس مورد استفاده قرار دهید.

مصلحات مربا خیار

با توجه به طبع سرد مربا خیار، توصیه میشود که سرد مزاجان آن را با مصلحاتش که شامل عسل، مویز و خرما میشود مصرف کنند تا طبع و مزاج مربا خیار اصلاح شود.

خواص پاپیتال یا عشقه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص پاپیتال

خواص پاپیتال در طب سنتی+ 30 خاصیت پاپیتال+ مضرات و تداخل دارویی

طبع و خواص عرق زیره در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق زیره

عرق زیره و خواص بی شمار آن در طب سنتی

طبع و خواص جوز هندی در طب سنتی ایرانی

طبع و خواص جوز هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات

طبع و خواص خیار چنبر در طب سنتی

طبع و خواص خیار چنبر در طب سنتی ایرانی و اسلامی

افزایش تمرکز با توصیه های طب سنتی

افزایش تمرکز در ایام امتحانات

گز روغنی

خواص گنه گنه در طب سنتی + طبع و مضرات و ممصلحات|طبع و خواص گنه گنه|بذر کوینولا یا گنه گنه

همه چیز درباره طبع و خواص گنه گنه در طب سنتی+ مضرات و مصلح

خطرات مصرف آویشن در طب سنتی

عوارض خطرناک مصرف آویشن که حتما باید بدانید+ نکات کامل